David Beckham a lansat propria linie de produse cosmetice

0
912
Chiar dacă nu poți să pasezi ca Beckham, de acum înainte poți măcar să ai o piele la fel de fină și să arăți la fel de bine.
Chiar dacă nu poți să pasezi ca Beckham, de acum înainte poți măcar să ai o piele la fel de fină și să arăți la fel de bine.

Indiferent dacă îți plăcea sau nu ca jucător de fotbal, trebuie totuși să recunoști că la capitolul stil David Beckham a excelat întotdeauna. Chiar dacă nu îți plăceau pantalonii lui extra largi modelul anilor ’90 sau mai recenta bentiță, fostul fotbalist crescut la Londra și actualmente campion al stilului și-a reinventat tot timpul look-ul. Tocmai de aceea nou lansata linie de produse de îngrijire, House 99, nu putea trece neobservată.

House 99, realizată cu ajutorul maeștrilor bărbieri și inspirată de cultura britanică a bărbierilor, include 13 produse dintr-o gamă foarte variată. Fie că e vorba despre geluri pentru păr sau barbă, fie despre creme hidratante sau pomezi care luptă cu succes împotriva mirosurilor neplăcute de transpirație, linia cosmetică a lui Beckham merită luată în considerare.

David Beckham însuși s-a implicat foarte mult în procesul de selecție a materialelor pe tot parcursul procesului de producție, de la aromele pentru parfumuri până la logo-uri și titulatura produselor. Stilul lor de excepție poartă marca simțului estetic al lui Beckham și al bunului său gust. Așa că poate dacă ești măcar puțin norocos, se vor lipi și de tine în cazul în care decizi să le încerci pentru a vedea despre ce este vorba în realitate.

Linia House 99 va fi lansată oficial în luna martie la faimosul magazin de cosmetice Ulta. Îți poți face o idee și înainte pe site-ul oficial sau pe Instagram @house99. Până atunci însă sperăm că mai poți încă folosi gelul de păr sau ce alte produse cosmetice mai folosești tu zi de zi.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here