(P) Mate your own business!

0
487
Sfătuit de Ovidiu Buta, unul din cei mai cool designeri români, și având senzaționalul Huawei Mate 10 Pro în buzunar, îți sporești la maxim șansele de succes. Oriunde, oricând!

Moda evoluează rapid, cam cum se schimbă vremea zilele astea, așa că, cel mai probabil, îţi este din ce în ce mai greu să te hotărăști cu ce să te îmbraci, mai ales fiindcă suntem siguri că vrei să fii original și, în același timp, vrei să respecţi dress code‑ul la întâlnirile de business.

Și atunci ce faci? Fie apelezi la serviciile unui stilist, fie te inspiri din materialul nostru, realizat împreună cu unul din cei mai populari stiliști din România, Ovidiu Buta, și, în plus, îți iei smartphone-ul cu care sigur vei ieși în evidență! Vorbim despre primul telefon din lume ce integrează un procesor de smartphone-uri cu Inteligență Artificială, Huawei Mate 10 Pro.

Gray and a little bit of red!
Roșul nu a fost nicicând mai la modă ca acum! Această culoare puternică demonstrează că ești o persoană sigură pe tine, că stilul tău este unul eclectic și că nu îți este teamă să iei hotărâri sau să recurgi la strategii îndrăznețe. Astfel, un sacou roșu la un eveniment casual va atrage toate privirile asupra ta, o cravată roșie la cea mai importantă ședință te va scoate din tipare, iar o pereche de șosete roșii într-o zi friguroasă de marți te va face să crezi că ai lumea la picioare!

În plus, noul Huawei Mate 10 Pro în varianta de culoare Titanium Gray completează orice ținută îndrăzneață, datorită corpului din sticlă 3D și a benzii fine și elegante care evidențiază noul sistem dual-camera Leica.

Make a statement!
Your statement!
Da, spune clar și răspicat ce îți dorești! Și nu ne referim la ședința importantă pe care o ai. Alege un mesaj și pune-l direct pe tricoul tău! Așa cum îți personalizezi wallpaper-ul de pe telefon, care va arăta “wow” pe ecranul de 6 inci cu display Huawei FullView al noului Mate 10 Pro, așa îți poți personaliza și articolul vestimentar pe care vrei să îl iei într-o Casual Friday la birou.

Tech in, Mate!
Nu mai este un secret: tehnologia face parte din viața noastră 100%! Iar acum o regăsim și în hainele pe care le purtăm, fie că vorbim de imprimeuri cu logourile unora din cele mai importante companii sau de reinterpretări din cultura Internetului. Un singur lucru e cert: promovăm tehnologia prin toate mijloacele. Iar „Mate”-ul nostru ține pasul cu noi pe tot parcursul zilei, ba chiar a două zile, datorită bateriei de 4000 mAh și a avantajelor procesorului dotat cu Inteligență Artificială, care îți studiază comportamentul de utilizare, îl învață și apoi optimizează resursele telefonului în funcție de acesta.

Gadgetul momentului: Huawei Mate 10 Pro
Gadgetul momentului lansat de cei de la Huawei pare rupt din filmele SF și nu glumim! Este primul smartphone din lume care integrează procesorul cu Inteligență Artificială, Kirin 970! Îți învață obiceiurile de utilizare a telefonului, îți recunoaște aplicațiile utilizate cel mai des și le elimină din fundal pe cele pe care nu le utilizezi! Unde duc toate acestea? La utilizarea telefonului până la două zile și la transformarea acestuia în cel mai indispensabil accesoriu!

În plus, display-ul FullView de 6 inci afișează mai multe informații și oferă o claritate mai mare a imaginilor pe care le vizualizezi, designul elegant completat de sticlă 3D simetric curbată pe toate cele patru laturi te face să te simți în sfârșit complet când vine vorba de ținută, iar funcțiile integrate în sistemul dual-camera Leica, AI Motion Detection, Real-Time Scene și Object Recognition, fac din fotografiile tale adevărate capodopere!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here