7 provocări pe care orice bărbat adevărat trebuie să știe cum să le depășească

0
1698
provocari

Ai terminat școala, ai propriul venit, propriile responsabilități, planuri și ambiții? Asta înseamnă că nimeni nu poate veni acum să-ți rezolve problemele în locul tău. Nu mai stai cu părinții, să te trezești cu micul dejun făcut, facturile plătite, banii de cheltuială asigurați și hainele spălate. Ești bărbat matur și trebuie să te comporți ca atare.

7 provocări pe care orice bărbat adevărat trebuie să știe cum să le depășească:

  1. Învață să iei decizii rapid

Nimeni nu scapă de probleme, fie că sunt emoționale, de sănătate, de familie sau financiare. Dar nimeni nu va sta după tine cât încerci să te gândești ce ar fi mai bine de făcut. Învață să iei decizii rapid, să îți calculezi riscurile și să fii mereu conștient că există mereu resurse de a rezolva chiar și provocările care nu pot fi anticipate. Dacă, spre exemplu, banii devin o problemă de moment, astfel de soluții rapide îți sunt mereu la îndemână. Fii cu ochii în patru și descoperă cele mai bune alternative care te pot ajuta să ieși dintr-o criză temporară.

  1. Nu există mâine atunci când poți acționa de astăzi

Nu mai amâna lucrurile de pe o zi pe alta. Timpul tău este extrem de valoros și de multe ori e irosit pe lucruri care nu prea contează. Spre exemplu, potrivit acestui studiu, dacă un utilizator de Facebook și-ar folosi tot acest timp petrecut pe rețeaua de socializare într-un an ca să citească, ar ajunge la 200 de cărți terminate în 365 de zile. Timp există, învață să-l gestionezi mai bine și mai util ca să-ți rezolvi lucrurile cu adevărat importante din viața ta.

  1. Îmbracă-te pentru ocazie

Orice femeie îți va spune că să știi să te îmbraci pentru orice ocazie este o calitate pe care o admiră la un bărbat. Modul în care te prezinți în public vorbește enorm despre tine și felul în care gândești. Nu te sfătuim să piezi ore căutând hainele potrivite, ci doar să acorzi un plus de atenție și aspectului tău fizic.

  1. Atenție permanentă la igiena personală

Igiena vorbește la fel de mult despre tine precum ținuta. Mai important, însă, aceasta îți va influența și sănătatea. Două dușuri pe zi și fără mirosuri neplăcute. Ține mereu la îndemână un parfum și un antiperspirant și asigură-te că în fiecare moment ești o prezență plăcută pentru cei din jurul tău.

  1. 45 de minute pe zi pentru sport

Pentru că tot am vorbit despre timpul folosit util, dar și despre igienă, sportul e foarte important. Te ajută să ai un tonus mai bun, îți dă energie, te motivează să trăiești mai sănătos, alegând și surse de mâncare mai bune și îți va modela și corpul. Iar măcar 45 de minute pe zi pentru sport nu e chiar atât de mult.

  1. În ochii ei? Fii pasional, responsabil, de încredere

Pare dificil să fii și rebel, dar și responsabil în același timp, nu? După un anumit moment, o femeie nu va mai dori un bărbat haotic lângă ea, ci pe cineva în care își va putea pune toată încrederea. Asta nu înseamnă că trebuie să îmbătrânești cu 15 ani, ci că trebuie să fii un pic mai responsabil atunci când vine vorba despre momentele cheie din viața voastră.

  1. Trăiește momentul

S-ar putea să vină un moment în care vei uita să te bucuri de lucrurile din jurul tău. Uneori unele probleme pot să-ți consume atât de multă energie încât ideea de a trăi și clipa să nu te mai atragă. Evită acest lucru, caută să călătorești, să practici sporturi noi, să încerci lucruri noi de fiecare dată, pentru a rupe rutina. Să știi cum să trăiești momentul este foarte important pentru oricine.

Evită mereu astfel de capcane care pot să apară în fața ta. Fii curajos, fii un lider, inspiră-i pe alții și motivează-i.

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Roman Samborskyi

(P) Articol realizat împreună cu Provident

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here