7 lucruri pe care un bărbat adevărat ar trebui să le aibă în casă

0
736

 

  • Lanternă

Lanterna este utilă în o mulțime de situații, inclusiv atunci când ai de făcut mici reparații în casă și ai nevoie de mai multă lumină în anumite zone. Nu, dacă ai smartphone cu lanternă nu e același lucru! Optează pentru o lanternă clasică, mare, și nu uita să te aprovizionezi și cu baterii pentru ea.

  • Generator

Chiar dacă ai o lanternă, generatorul rămâne în mod cert soluția salvatoare în cazul unei pene de curent. Pentru o cabană de vacanță, unde să te retragi când ritmul cotidian devine prea agitat, este chiar indispensabil. Ai la dispoziție mai multe variante: pe benzină, pe motorină, prevăzut cu carcasă insonorizantă sau fără, și de diverse dimensiuni, în funcție de suprafața casei.

Pe acest site găsești câteva modele de generatoare potrivite pentru spații mai mici și la prețuri promoționale. O mulțime de situații problematice se rezolvă rapid și fără efort cu ajutorul unui generator, iar modelele portabile sunt ușor de transportat oriunde.

  • Spray multifuncțional

Un spray multifuncțional ar trebui să fie nelipsit din casa ta. Principala sa utilitate este legată de lubrifierea balamaleor de la uși. Cu un astfel de spray poți scăpa de scârțâitul deranjant al ușilor și poți debloca sistemele de închidere ale geamurilor. El este util și pentru ușile și capota mașinii, dar și pentru a proteja lanțul de la motocicletă sau de la scuter. În casa unui bărbat adevărat nu ar trebui niciodată să se audă scârțâieturi, iar dacă ai un astfel de spray nici nu se vor auzi vreodată.

  • Bormașină

Nu te încurajăm să abuzezi de bormașină și să-ți trezești vecinii dis de dimineață în fiecare weekend, cu sunetul acesteia, însă te sfătuim să-ți cumperi una pentru diverse îmbunătățiri pe care le faci în casă. O bormașină pentru nevoi casnice diverse te costă puțin și îți va fi utilă pentru o mulțime de proiecte – de la montarea unui dulap suspendat până la a-ți construi singur un corp de mobilier. Optează pentru una fără fir, mult mai practică decât cele cu cablu.

  • Mănuși de lucru

O pereche de mănuși de lucru se vor dovedi utile pentru orice gen de reparație din casă. Ele nu sunt făcute doar pentru a-ți proteja mâinile, ci și pentru a face mai ușoară apucarea unor obiecte, pentru că sunt prevăzute cu un strat cauciucat care nu permite alunecarea.

  • Lopată

Dacă stai la curte, este imperativ să ai și o lopată, însă ea te ajută și în alte situații. Iarna, după o ninsoare mai serioasă, îți vei da seama că lopata îți este indispensabilă pentru a deszăpezi mașina și este de preferat să fii prevăzător și să ai una în casă. Cu siguranță, nu vrei să fii tipul ăla care mereu merge la vecinul să împrumute diverse scule.

  • O scară

Bărbații sunt inventivi și găsesc tot felul de soluții pentru a rezolva problemele cu care se confruntă. Cu siguranță, ai avut măcar o dată de schimbat un bec în casă și ai mutat masa din bucătărie pentru a ajunge le el. O scară îți va oferi stabilitate și o poziție comodă pentru a rezolva probleme de la ”înălțime” și nu-ți va ocupa prea mult loc în casă, pentru că se pliază și e ușor de depozitat oriunde.

(P) Articol realizat împreună cu egeneratoare.ro

Sursa foto: Shutterstock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here