7 lucruri de care ai nevoie ca să ai propriul tău „man cave”

0
259

Iată despre ce e vorba:

O masă de fussball

A devenit deja clasică masa de biliard, însă masa de fussball ocupă mai puțin loc, permite mai multor persoane să joace în același timp, iar jocul este o activitate mai antrenantă decât biliardul. O masă de fussball este exact ce ai nevoie ca să ai parte de o seară ca la carte cu băieții. În plus, știi deja de la Joey și Chandler din Friends că ea poate înlocui oricând o masă clasică și este mai cool.

O canapea și câteva bean bags

Man cave-ul este despre relaxarea și evadarea din presiunea cotidiană. Cum ai putea să ai parte de așa ceva fără o canapea în care să te scufunzi la finalul unei zile încărcate la birou? Câteva bean bags (fotolii puf) îți vor fi și ele utile pentru serile când ai musafiri: sunt comode, arată bine și nu ocupă prea mult spațiu.

Un televizor

Televizorul nu poate să lipsească dintr-un man cave. Chiar și dacă nu obișnuiești să urmărești prea mult posturile de televiziune din România, el este util la diverse meciuri sau evenimente sportive. Este folositor și când vine vorba de filme, iar dacă ai și o consolă de jocuri, devine absolut indispensabil.

Un sistem audio

Sistemul audio este opțional, dar îmbunătățește mult experiența vizionării unui film și a unui meci. Despre muzică nici nu mai vorbim. Chitara se aude cu totul altfel atunci când o asculți la niște boxe de ultimă generație.

Un șemineu

Caloriferele și alte sisteme de încălzire sunt utile, dar nimic nu se compară cu un șemineu. Omul și-a dat seama că are abilitatea de a controla focul încă de acum 120.000 de ani și trebuie să recunoști că e ceva special în a face focul. Mirosul, trosniturile, simplul gest de a pune lemne pe foc au ceva cu totul aparte. Noi am văzut aceste șeminee și am am ajuns la concluzia că s-ar potrivit perfect într-un man cave în adevăratul sens al cuvântului. Ocupă puțin spațiu, sunt de efect și dau un aer masculin încăperii.

Un bar bine aprovizionat

Barul e și el o „piesă” centrală într-un man cave ca la carte, iar dacă nu e bine aprovizionat, e aproape inutil. Berile nu trebuie să lipsească, un vin bun e și el binevenit, însă abia când ai în el și un whisky devine cu adevărat un bar. Nu uita nici de un frigider mic, știi foarte bine că nu există gust mai neplăcut decât cel al unei beri calde.

Lucruri pentru a-ți alimenta pasiunea

Camera asta e locul tău de refugiu, cel în care lași costumul pe care îl porți de obicei la birou și în care poți să te dedici hobby-ului tău. Cânți la tobe sau la chitară? Atunci trebuie neapărat să le ai în man cave-ul tau. Același lucru este valabil și dacă pictezi, joci șah sau faci machete de corăbii în sticlă.

Ne oprim la aceste șapte lucruri indispensabile, dar adevărul este că nu ți-ar fi de prisos nici un set de poker (casa câștigă mereu, nu-i așa?), o măsuță de cafea pe care să-ți pui berea și o bibliotecă (man cave-ul e și pentru intelectuali, nu numai pentru burlaci puși pe distracție).

Ție ce ți-ar mai plăcea să ai în man cave-ul tău?

(P) Articol realizat împreună cu Ferroli.ro

Sursa foto: Shutterstock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here