6 situații în care poți fi în centrul atenției dacă folosești funcțiile mai puțin cunoscute ale unei tablete

0
233

Nu vei fi unul dintre oamenii care nu știu să profite la maximum de farmecul tehnologiei dacă rămâi alături de noi ca să afli câte lucruri neasțeptate poți face cu o simplă tabletă și, mai ales, situațiile potrivite pentru a fi creativ:

1. Când se reunește gașca și nimeni n-a adusrecuzita 

Data viitoare când s-a reunit gașca și nimeni n-a luat cărțile, tablele sau mingea, e timpul să scoți arsenalul greu. Card Table este o aplicație care îți transformă tableta în masă de joc iar jucătorii pot să-și folosească smartphone-urile ca să-și controleze mâna de cărți.

2. Când performanța e literă de lege  

Dacă lucrezi în IT sau grafică, înțelegi cu siguranță importanța unui al doilea monitor. Mobilitatea este principalul motiv pentru care tot mai mulți profesioniști se îndreaptă către tablete în loc de laptopuri sau ultrabookuri. Al doilea motiv este prețul deosebit de accesibil. Spre exemplu, astfel de tablete au prețuri care pornesc de la 200 de lei. Așa că poți achiziționa una chiar dacă nu ai nevoie de ea, doar ca să arăți că îți iei munca mai în serios decât colegii tăi.

3. Când vrei să fii invizibil

O călătorie cu trenul – știm cu toții – poate să nu aibă nimic din liniștea boemă a Orient Expressului, în special când nimerești lângă o doamnă care te înghesuie tacit la fereastră să-ți spună povestea vieții ei în vreme ce în fața ta un Goe sprinten te fixează sfidător și caută prilej să se laude cât e de bun la jocurile de pe telefonul mamei. După momentul de observație a companiei de călătorie, conectează-ți tableta la priză, pune-ți căștile și apasă play. Călătoria poate începe. Îți recomandăm Now You See Me (Jaful perfect), un film care îți va atrage garantat atenția dacă urmărești detaliile. Te va pregăti pentru Now You See Me 2,care rulează din iunie în cinematografe.

4. Când vrei să amplifici distracția

Pentru serile în care ești invadat de prieteni și ajungeți în acel punct de succes al petrecerii în care sunteți DJ pe rând, programând cele mai amuzante și noi video-uri de pe YouTube să ruleze pe monitorul de mulți inchi din living. Ei bine, în aceste momente telecomanda de la televizor se va dovedi foarte neintuitiv de folosit. Conectați tableta sau smartphone-urile la WiFi-ul la care e conectat și televizorul, apoi descărcați Google Play și petrecerea poate să continue în cel mai colaborativ mod posibil. Când filmulețele își pierd din interes, mergeți mai departe proiectând imaginile din vacanță de pe tabletă pe televizor. Înarmează-te cu autoironie și toată lumea își va aminti de această reuniune de la tine acasă.

5. Cândti studios  

Fontul de culoare neagră pe fundal alb luminos poate fi obositor pentru ochi. De ce nu le inversezi? În setări vei găsi opțiunea de a inversa culorile pentru a prelungi momentele petrecute cu o carte bună.

6. Când te-apucă dorul 

Dacă prietenul pe care nu l-ai mai văzut live de ani de zile are cont de Facebook, poți să-l apelezi video și să purtați o conversație HD, cu nimic diferită de una față în față. Sigur, cu excepția faptului că vinul pe care îl turnați simultan în pahare are, poate, origini diferite. O tabletă îți permite să efectuezi apelul de oriunde și redă o imagine care adaugă un plus de autenticitate ideii de a te reconecta cu cei dragi.

Ce zici, care e utilitatea pe care abia aștepți să o încerci? Noi am plănuit o seară de video DJ-ing acasă la unul dintre colegii noștri din redacție. Prima melodie care își va lua avântul de pe tabletă pe telefon – We Are the Champions, varianta acapella, ca să ni se ridice instantaneu părul de pe mâini:

(P) Articol realizat împreună cu arsis.ro

Sursă foto: shutterstock.com

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here