6 lucruri pe care fiecare bărbat ar trebui să le dețină până la 30 de ani

0
1404

Vârsta de 30 de ani pare un simbol al maturizării. Până atunci ai toate scuzele să faci tot ce-ți trece prin cap, iar dincolo de 30 de ani se presupune că ar trebui să devii un bărbat serios. Nu știm dacă așa ar trebui să fie, însă știm că, până la această vârstă, ar trebui să deții câteva lucruri foarte importante menite să-ți facă viața frumoasă.

Iată care sunt acestea:

Un telescop

Astronomia poate fi practicată și în propria curte. De astronomie te poți îndrăgosti nebunește la prima vedere, însă este mai mult decât un simplu foc de paie. Astronomia e ca o căsnicie: riști să rămâi cu ea pentru tot restul vieții. Evident, e mai bine mai devreme decât mai târziu, așa că „dă un search” pe Google și cumpără un telescop. Și avem o veste bună pentru tine: dacă vrei să achiziționezi un astfel de instrument, nu vei fi nevoit să-ți vinzi mașina sau să faci un credit la bancă. Prețurile telescoapelor sunt foarte accesibile, iar un astfel de telescop de foarte bună calitate, care mărește imaginea de câteva sute de ori, costă doar câteva sute de lei.

Un briceag multifunctional

Se presupune mereu ca un bărbat trebuie să fie pregătit de orice și că are mereu o soluție la îndemână când se strică ceva sau când cineva are nevoie de ajutor. Ca să nu-i dezamăgești pe cei care cred în tine și în capacitatea ta de a te descurca chiar și atunci când Apocalipsa pare să te amenințe furibund, cumpără un briceag multifuncțional. Nu știi niciodată când ai nevoie de el.

Un rucsac

Indiferent dacă ești sau nu un iubitor al călătoriilor prin natură, un rucsac este un „must have” pentru fiecare bărbat. Oricum, dacă n-ai avut nevoie de el până la 30 de ani, e posibil să nu mai ai nevoie de el niciodată. Dacă nu ai împlinit, însă, 30 de ani, cumpără un rucsac de drumeție și mergi la munte pe un traseu de dificultate medie. Vei afla cât de bună este de fapt condiția ta fizică și ce înseamnă să campezi la aer curat, în creierul munților.

O bicicletă

Ciclismul are foarte multe beneficii pentru sănătate. Cu cât guști mai repede din pasiunea pentru biciclete, cu atât mai repede vei ajunge la o formă fizică de invidiat și la o modalitate fascinantă de a-ți petrece timpul liber. Nu da foarte mulți bani pe o bicicletă dacă nu știi sigur c-o să îți placăsă pedalezi. În plus, avem un sfat pentru tine: dacă știi sigur că te vei duce cu bicicleta pe traseele de MTB, cumpără o „montană”. Dacă nu ai siguranța că vei avea cu cine să mergi la munte să te dai cu bicla, cumpără o cursieră, pentru că este special creată pentru asfalt, iar distanța pe care vei fi capabil să pedalezi s-ar putea dubla.

O pereche de ochelari de soare

Un specialist în artă şi design de la Universitatea Nottingham Trent din Marea Britanie a studiat semnificaţiile pe care oamenii le oferă obiectelor obişnuite din jurul lor. Printre altele, profesorul Vanessa Brown a studiat relaţia culturală şi psihologică dintre ochelarii de soare şi ideea de a fi „cool”. După cum susţine Vanessa Brown, ochelarii de soare acoperă toate trăsăturile asimetrice din jurul ochilor, iar simetria este percepută că fiind una dintre cele mai importante caracteristici legate de frumuseţe. Prin urmare, dacă porți mereu ochelari de soare, vei fi perceput ca fiind mult mai atrăgător. Ce zici de asta?

Un ceas de mână

Ceasul de mână este una dintre puținele bijuterii pe care un bărbat poate să le poarte. Ceasul de mână este practic, deoarece este mai simplu să afli cât e ora când te uiți la încheietura mâinii decât atunci când scoți telefonul mobil din buzunar. Însă ceasul de mână reprezintă și ideea de eleganță și de masculinitate.

(P) Articol realizat împreună cu spy-shop.ro

Foto: shutterstock.com/Anchiy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here