5 obiecte fără de care un bărbat productiv nu trebuie să iasă din casă

0
1186
barbat productiv

Începutul unei zile poate fi mereu diferit. Îți duci copiii la școală, ieși pentru o alergare de 45 de minute sau petreci mult timp în trafic discutând la telefon cu partenerii de la locul de muncă. Toate necesită un singur lucru din partea ta, să te miști rapid și eficient. Motiv pentru care îți recomandăm câteva lucruri pe care să le ai mereu la tine, în clipa în care ai ieșit din casă.

5 obiecte fără de care un bărbat productiv nu trebuie să iasă din casă

  1. Telefonul mobil

Știm foarte bine că fiecare dintre noi s-a simțit complet inutil într-o zi în care a plecat de acasă și a realizat că și-a uitat telefonul la încărcat. Smartphone-ul a devenit o piesă centrală din bagajul nostru zilnic, ne ajută să comunicăm mai repede, mai ușor, ne ajută să ne organizăm, să lucrăm de pe el și să ne facem chiar și cumpărăturile.

Primul lucru de știut în cazul unui astfel de accesoriu central din viața noastră este că un telefon mobil folosit intens trebuie schimbat la aproximativ 2 ani. Uzura bateriei trebuie luată în calcul, iar aplicațiile noi consumă de obicei tot mai multe resurse. Tocmai din aceste motive, e important să fii mereu atent la cele mai noi telefoane de pe piață, modele care vin cu soluții la zi pentru problemele și nevoile tale, dar și la prețuri extrem de atractive.

Apoi, odată cu achiziționarea unui model nou, intensitatea cu care vei folosi telefonul va fi mai mare. Vei încerca să-i descoperi limitele, te vei folosi de el în fiecare secundă și vei căuta să îl ai mereu la îndemână, indiferent de context.

Ca să îți fie de folos și să dea randamentul la care te aștepți pe o perioadă mai lungă de timp, e foarte important să înveți să-l protejezi. Folosește astfel de huse de telefon și vei putea să te bucuri mai mult timp de un obiect atât de util în rutina ta zilnică de acasă sau de la muncă. Vei putea să îți păstrezi telefonul curat, să eviți zgârieturile din buzunare și chiar să îl salvezi de la accidente neplăcute.

  1. Portofelul

Este acel accesoriu fără de care nu poți pleca de acasă nici până la primul magazin din cartier. Dincolo de utilitatea sa, portofelul poate oferi și o notă în plus de eleganță, motiv pentru care îți recomandăm să ai mereu un portofel de calitate, de piele, organizat, fără să poarte semne de uzură.

  1. Cash

În ultimii ani, cardul a devenit una dintre cele mai utilizate forme de plată, dar asta nu înseamnă că trebuie să elimini cash-ul din viața ta. Oriunde ai pleca, atunci când ieși din casă, asigură-te că ai la tine câteva bancnote. Sunt locuri și situații unde cardul nu îți va fi de niciun folos.

  1. O agendă de buzunar

Obișnuiești să îți notezi toate lucrurile importante pe computer, dar mereu ți se întâmplă să mai uiți câte ceva? Ia în calcul o agendă de buzunar. Notează-ți programul zilnic, întâlnirile și toate lucrurile pe care le ai de rezolvat, păstrează în ea câteva numere de telefon cheie din agenda digitală și ia notițe de fiecare dată. Dincolo de organizarea mai ușoară, acest obicei te va ajuta să ții mai bine minte ce ai de făcut, tocmai pentru că obișnuiești să scrii pe o bucată de hârtie.

  1. O gustare sănătoasă

O viață agitată, cu program încărcat și multe ore pierdute între sarcini și întâlniri poate veni și cu o dietă nesănătoasă și un program haotic de mâncare. Medicii nutriționiști recomandă ca zilnic să ai 5 mese, dintre care 3 principale, micul dejun, prânzul și cina, iar două dintre ele să fie sub forma unor gustări sănătoase. Tocmai din acest motiv îți recomandăm să îți pregătești pentru o zi activă punguțe de 50 de grame cu semințe, alune și nuci sau câteva fructe. Prin aceste gustări la câteva ore, metabolismul tău va fi mereu activ, arderea caloriilor va fi sporită și nu vei mai ajunge seara acasă cu un singur gând, de a goli frigiderul. O dietă echilibrată și sănătoasă te va ajuta să fii din ce în ce mai productiv, energic, activ și îți va da și o dispoziție mult mai bună.

Care sunt principalele lucruri fără de care tu nu poți să ieși din casă?

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright Maksim Ladouski

(P) Articol realizat împreună cu Arsis

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here