5 modele de canapele pentru un apartament de burlac

0
1047

În visul pe care îl au majoritatea burlacilor casa trebuie decorată fie într-un mod extravagant și boem, fie dotată cu cele mai avansate tehnologii. Iar, în mod normal, mai ales femeile, când se gândesc la apartamentul unui burlac au în minte cutii goale de pizza și bere, jocuri și dezordine. Cu alte cuvinte, apartamentul unui burlac este adesea considerat lipsit de stil și fără simț estetic, un gen de “man cave” în care predomină dezordinea. Ceea ce în viața de toate zilele nu se prea întâmplă.

Trebuie să renunți la prejudecăți pentru că în realitate, un apartament de burlac are cu totul alte reguli de amenajare decât apartamentul în care locuiește o familie. Acesta trebuie să se încadreze nevoilor burlacului de petrece timpul liber, să aibă o zonă generoasă pentru socializare și să reflecte personalitatea și interesele acestuia.

Dinamic și actual, apartament unui burlac este o lecție modernă de stil și abordare funcțională. Cel mai bun mobilier este cel minimalist, cu piese cu o funcționalitate ridicată, dar care să nu ignore gradul de confort, cu spații de depozitare și cât mai puține elemente decorative. Elementele de decor vor vorbi despre hobby-urile specifice, iar instalația home theatre va fi la loc de onoare.

Canapeaua este elementul central din spațiul masculin

Bărbaţii sunt mai orientaţi către confort și mai puţin dispuşi să facă concesii estetice. De cele mai multe ori, obiectul central al unui spațiu dominat de un mascul solitar este canapeaua. Bărbatul foloseşte canapeaua în cea mai mare parte a timpului petrecut acasă și de aceea este și cea mai importantă achiziție pentru el. O canapea confortabilă, mai ales o canapea extensibilă de 3 locuri, poate rezolva pentru un apartament de burlac atât zona de socializare, cât și cea de odihnă sau eventual acomodare pentru prieteni.

Sursa foto: https://www.acaju.ro/canapea-extensibila-ontario-gri-deschis/

Ce canapele se potrivesc în apartamentul unui burlac?

Caracterul masculin al unui spațiu poate fi perceptibil prin tonurile de gri ale pereților, sau prin accesorii și decorațiuni, gadgeturile fiind la ele acasă, ocupând aproape orice spațiu disponibil. Este o bucurie și o explozie de tehnologie, iar canapeaua este locul de întâlnire în fața televizorului sau pentru partidele de gaming cu prietenii. Pentru spațiile mici, unde nu există dormitor, mobilierul ar trebui să fie modular și funcțional, iar canapeaua ar trebui să fie extensibilă, rezistentă și confortabilă.

Sursa foto: https://www.acaju.ro/canapea-extensibila-joy-galben/

Designul unui apartament cu o cameră implică aranjarea mobilierului de-a lungul pereților, lăsând centrul centrului camerei libere, pentru amplasarea canapelei. Acest aranjament vă permite să creați un sentiment de spațiu. Această opțiune este cea mai potrivită pentru camerele pătrate sau dreptunghiulare, dar nu prea înguste și alungite. În ceea ce privește canapeaua aceasta ar trebui să fie extensibilă, jucând rolul unui pat.

Unul din modelele caracteristice care se pliază gusturilor masculine sunt canapelele de piele. Eleganța și rafinamentul unei canapele de piele fac din aceasta piesă de mobilier un must have pentru bărbați. Extensibilă sau nu, dar de 3 locuri, canapeaua de piele va fi întotdeauna vedeta pentru apartamentul unui burlac, indiferent de stilul de design ales. Va da un aer vintage și un plus de personalitate.

Sursa foto: https://www.acaju.ro/canapea-extensibila-oslo/
Sursa foto: https://www.acaju.ro/canapea-bellagio-3locuri/

 

Dacă îți dorești o locuință adaptată vremurilor moderne, care să exprime o personalitate puternică, trebuie să rămâi fidel bunului gust, fără să optezi pentru un design excesiv de masculin, gen stilul industrial sau high-tech. E loc de suficientă creativitate chiar și în casa unui burlac. Un design monocrom al încăperilor inspiră seriozitate, dar și rafinament prin aspectul minimalist, curat și masculin. Principala pată de culoare într-un decor masculin poate fi chiar canapeaua, mai ales dacă este din piele sau pluș.

 

Sursă: Digital workforce

Sursă photo principală: Acaju.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here