5 lucruri pe care orice bărbat trebuie să le învețe până la 35 de ani

0
3433

Iată mai jos o listă cu lucrurile pe care ar trebui să le știi până la 35 de ani, nu pentru că așa spun regulile, ci pentru că îți vor face pur și simplu viața mai ușoară.

Să îți faci singur câteva reparații de bază în casă

Nu te sfătuim să îți pui singur parchetul în casă sau să încerci proiecte grele, pe acelea ar trebui să le lași pentru specialiști, însă e foarte bine să știi câteva lucruri de bază. În prezent, e mult mai ușor să-ți repari singur diverse lucruri în casă pentru că te poți informa repede și poți comanda tot ce ai nevoie online, de aici. După cum vezi, găsești absolut orice lucru de care ai putea avea nevoie pentru renovare sau pentru reparații. Un alt lucru pe care ar trebui să-l știi este să deosebești un profesionist în ale renovărilor dintre zecile de meșteri.

Să gătești măcar 2-3 feluri de mâncare

Sperăm că ai aflat până acum cât de importantă este o alimentație sănătoasă. Asta înseamnă că nu mănânci fast food și știi că o cină ca la carte nu înseamnă să comanzi o pizza. Ar trebui să știi să-ți gătești câteva feluri de mâncare. Dacă ai nevoie de un alt argument pentru a te convinge că trebuie să pui mâna pe o carte de bucate, trebui să știi că gătitul este o activitate care spulberă stresul. Mai ai nevoie de un motiv? Femeile adoră un bărbat care știe să găteasca!

Să-ți faci un nod de cravată și să alegi un costum bine croit

Suntem adepții unui stil cât mai confortabil (dar nu mereu șort de sală), însă uneori trebuie să recunoaștem că merită să îmbraci un costum elegant. Ei bine, până la 35 de ani ar trebui să ai deja un costum bine croit, care îți vine ca turnat. De asemenea, până la vârsta asta ar trebui să știi să-ți faci și un nod la cravată. Știm cât de sexi arată o femeie care îi face nod la cravată unui bărbat, însă e un lucru pe care ar trebui să știi să-l faci de unul singur.  

Să faci un cadou impresionant unei femei

E nevoie de antrenament pentru asta, dar știm că până la urmă o să înveți. Femeile sunt foarte diferite de bărbați și sunt impresionate de lucruri diferite. Poate că noi apreciem lucrurile practice, însă ele vor ceva deosebit. Îi poți cumpăra orice iubitei, atâta vreme cât îi arați că o cunoști și ești atent la nevoile ei. Cu alte cuvinte, poți să-i cumperi chiar și o tigaie, dacă adoră gătitul, dar mai bine ai merge pe cadouri cu valoare sentimentală.

Să poți să instaleze un cort și să faci un foc

Ok, nu spunem nu resorturilor de lux, dar parcă o noapte în natură are un farmec aparte. Până la 35 de ani ar trebui să știi să instalezi un cort, să faci un foc și să pregătești ceva de mâncare la focul respectiv. O noapte pe munte sau la plajă la cort are ceva special, iar un bărbat care nu a petrecut măcar o noapte în natură, a pierdut o experiență pe care niciun hotel de cinci stele nu i-o poate oferi.

Mai sunt o mulțime de lucruri de adăugat la lista asta, însă ne-am rezumat la acestea cinci. Te lăsăm pe tine să o completezi cu alte lucruri pe care un bărbat ar trebui să le știe până la 35 de ani.  

 

Sursa foto: Shutterstock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here