5 lucruri pe care orice bărbat cu atitudine ar trebui să le aibă acasă, la vârsta maturității

0
2623

Ești adult acum. PlayStation-ul tău n-ar trebui să fie și acum cea mai de preț posesiune de acasă. Mai mult, ai început să devii responsabil de ceva vreme; asta înseamnă că ai și o listă de nevoi.  Hai să bifăm împreună, să vedem ce-ți lipsește:

Un costum care să-ți vină turnat

Aici e vorba și de utilitate și de principiu: orice bărbat are nevoie de cel puțin un costum. Un costum de calitate. Fă-ți un costum bespoke sau unul made to measure și pune în valoare toată munca ta de la sală de până acum. Alege o culoare neutră  – bleumarin, gri sau negru – și va fi costumul la care vei apela cu orice ocazie.

Un vin excelent de care să te bucuri alături de amici sau de o femeie specială

Vinul este una dintre cele mai rafinate bături si este foarte apreciat printre cei care au gusturi fine. Băutura asta n-ar trebui să lipsească din barul unui bărbat care se respectă, iar un tip isteț va ști că dacă alege să cumpere vin online,  prețurile scad considerabil. În felul ăsta vei putea să ai acasă câte o sticlă din fiecare soi, pentru orice musafir care îți calcă pragul.

Mai ai nevoie de un alt motiv să-ți cumperi o sticlă de vin? Ei bine, atunci trebuie să știi că un studiu realizat la Universitatea Alberta din Canada a demonstrat că beneficiile pe care le aduce un pahar de vin roșu echivaleză cu cele pe care le aduce o oră la sala de sport.  

O pereche de pantofi pe măsura ta

O pereche de pantofi poate să-ți transforme orice ținută. Dacă vrei să investești într-o singură pereche pe care s-o întreții conștiincios cu vizite la cizmar,  alege una maro care să meargă cu orice combinație cromatică. În termeni de stil, îți recomandăm o pereche de Oxforzi – e pantoful universal pentru orice garderobă. Oxforzii, vei vedea, merg de minune atât cu jeans cât și cu un costum impecabil.

Un parfum de nădejde

Știi asta deja: femeile iubesc bărbații care miros bine. Începe cu o notă care te atrage inexplicabil, apoi găsește parfumul care te definește. După, nu te scălda în ea cu fiecare ieșire din casă; punctează doar pieptul și gâtul.

Un cuțit care taie tot ce prinde

Bărbații au un fler anume pentru bucătărie. Iar dacă ești genul care știe ce face cu un cuțit și un tocător în fața, vei aprecia un cuțit profesional de bucătărie mai ceva ca pe un Rolex. Nu lăsa prețul să te sperie, e mai bine să ai un cuțit care taie 5 tipuri de alimente decât 5 tipuri de cuțite pe care să nu le folosești mai niciodată.

 

Sursa foto: Shutterstock. com, Copyright: Nejron Photo

(P) Articol realizat împreună cu bautura-online.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here