5 lucruri pe care femeile le consideră irezistibile la bărbați

0
2464

Atunci când vor să se facă plăcuți de către femeile pe care le admiră, cei mai mulți bărbați se gândesc că cea mai sigură cale de a-și atinge scopul este să-și schimbe mașina, jobul sau modul în care arată. Indiferent dacă trec sau nu la fapte, o astfel de strategie este și inutilă, și păguboasă.

Totul este (și ar trebui să fie) mult mai simplu. Iată care sunt cele 5 lucruri pe care femeile le consideră irezistibile la un bărbat:

Parfumul

Nu toți bărbații acordă parfumului atenția cuvenită, însă acesta este mai important decât ai crede. Parfumul potrivit spune totul despre personalitatea ta, despre gusturile tale și despre încrederea în forțele proprii, iar femeile sunt deosebit de atente la acest aspect. Parfumul este cartea ta de vizită, iar oricare dintre aceste parfumuri pentru bărbați au darul de a înnebuni  partenerele de discuție încă de la prima întâlnire și au prețuri mult mai mici decât te-ai fi așteptat.

Încrederea în forțele proprii

Pare ceva ce nu se poate construi decât în ani de zile și doar în urma unei perioade îndelungate în care ai avut succes, însă există și semnale clare care pot să le inspire celorlalți o astfel de atitudine din partea ta. Zâmbește larg, cu degajare, inițiază conversații cu privire la domenii la care chiar te pricepi și vorbește cu cei din jurul tău, inclusiv cu străinii.

Stilul vestimentar

Experţii în psihologia socială au scris nenumărate lucrări ştiinţifice despre aşa-numitul „efect de halou”, o prejudecată cognitivă potrivit căreia percepţia noastră asupra unei trăsături a unei persoane este influenţată de percepţia noastră asupra altei trăsături a aceleiaşi persoane. Prin urmare, dacă vrei să fii remarcat în sens pozitiv de către o altă persoană, acordă o atenţie sporită modului în care te îmbraci. Dacă ești un bărbat elegant, persoana respectivă va avea tendința de a crede, în mod inconștient, că eleganța este o trăsătură a întregii tale personalități.

Un ceas de mână

Purtarea unui ceas de mână face parte, ce-i drept, din stilul vestimentar, însă acest aspect merită subliniat dintr-un motiv foarte simplu: ceasurile reprezintă șansa bărbaților de a arăta cu adevărat bine. Ceasurile sunt una dintre dovezile concrete că eleganța nu şi-a pierdut sensul în secolul XXI. Dintre toate accesoriile pe care le-ar putea purta un bărbat, ceasul sau este singurul care va atrage cu adevărat privirile celor din jur. Ceasurile de mâna fac, astfel, diferenţa dintre bărbaţii care poartă orice haină şi orice accesoriu şi cei care îşi aleg cu grijă vestimentaţia.

Simțul umorului

Femeile adoră bărbaţii care spun glume bune, fără să exagereze. Dacă ai făcut o femeie să râdă cu sinceritate la glumele tale, ai cucerit-o în proporţie de 70%. Avem, însă, un sfat pentru tine: nu deveni o mitralieră de bancuri. Dacă memorezi câteva zeci de bancuri bune, nu devii o persoană cu simţul umorului. Acesta reprezintă abilitatea de a rosti o replică amuzantă la timpul potrivit, în contextul potrivit şi în prezenţa persoanei potrivite, conform publicației elitedaily.com.

(P) Articol realizat împreună cu canar.ro

Foto: shutterstock.com/Mr.Exen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here