5 comportamente care îți atrag admirația celor din jur și a femeilor în special

0
1314

Lucrurile care par neînsemnate spun adesea cel mai multe despre tine. Detaliile sunt cele care contează cel mai mult și cele pe care, în mod paradoxal, le observă prima dată cei din jur.

Probabil le bănuiești și tu deja, însă nu le-ai văzut cuprinse într-o listă. Nu este vorba nici despre salariu, despre marca mașinii cu care circuli sau despre numărul iubitelor pe care le-ai avut de-a lungul timpului. Iată ce anume stârnește admirația:

Mergi la sală pentru tine, nu pentru că ai nevoie de aprobarea altor

Știm cu toții un tip de genul ăsta, l-am văzut pe la sală și e mereu pus pe laudă. E tot timpul atent la cum evoluează mușchii săi și niciodată nu ratează ocazia să le arate celor din jur abdomenul său de fier. Un bărbat adevărat, însă, nu găsește o motivație în a-i impresiona pe ceilalți cu fizicul său, ci face sport pentru el însuși.

Fiecare zi la sală este o ocazie de a se autodepăși și nu doar un pas de parcurs pentru a arăta bine. În niciun caz nu spunem că e ceva greșit în a-ți dori să arăți bine, spunem doar că este imatur să te străduiești să arăți bine doar pentru că ai nevoie de validarea celor din jur. Aceste lucru se observă imediat și va impresiona cu siguranță persoanele potrivite.

Atenția la detalii, mereu importantă

Un bărbat poate emana clasă chiar și în jeanși, nu e cazul să fie mereu cu un smoking pe el. Ce stârnește admirația femeilor, dar și a altor persoane pe care le întâlnesc este faptul că sunt atenți la detalii. Un parfum bine ales în locul unui spray cumpărat din supermarket este un detaliu mai important decât crezi, care se simte.

E limpede că un astfel de parfum bărbătesc original lasă cu totul altă impresie față de un spray de la magazinul din colț. Nu degeaba a auzit toată lumea de respectivele parfumuri, ele au devenit cunoscute tocmai pentru că au nota aceea elegantă de care are nevoie orice bărbat.

Un bărbat apreciat nu îi critică mereu pe cei din jur

Bărbații imaturi își petrec mult timp vorbind despre defectele celor din jur și criticându-i. Este o pierdere de vreme și de energie. În plus, un citat faimos al celebrei Eleanor Roosevelt spune că „mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; iar mințile mici discută oamenii.” Nu putem decât să-i dăm dreptate și să îți reamintim că un tip sigur pe el și care merită cu adevărat laude nu îi critică pe ceilalți doar ca să arate el bine.  

Stilul unui tip sigur pe el nu stă doar în prețul hainelor pe care le poartă

Firma mare afișată pe tricou spune clar să ai de-a face cu o persoană superficială. Bărbații maturi nu au nevoie de o etichetă de preț cu multe zerouri pentru a ști că sunt stilați. În plus, un bărbat elegant îmbrăcat cu gust se recunoaște cu ușurință dintr-o mie, fără să aibă o curea cu litere aurite compunând numele unui designer celebru. Dacă ești un bărbat matur, cu siguranță nu îți pasă cât costă o jachetă și ce firmă a făcut-o, atâta vreme cât arată bine pe tine.

Comportamentul la restaurant, la control

Un celebru truc pus în aplicare de managerii generali pentru a găsi candidații perfecți pentru angajare este scoaterea lor la masă la restaurant. Felul în care o persoană se comportă la un restaurant poate spune foarte multe despre el. Nu ne referim la cunoștințele culinare sau la cunoașterea diferenței dintre tacâmurile de pește și cele pentru alte feluri de mâncare, ci despre comportamentul față de chelneri.

Un bărbat cu experiență de viață și care a lăsat în trecut comportamentul pueril este respectuos și politicos indiferent de persoana cu care interacționeză. Mai mult decât atât, dacă îți ieși din minți când chelnerul tău a greșit un mic detaliu din comanda ta de mâncare, e clar că nu ai suficientă stăpânire de sine și că te comporți ca un adolescent răzgâiat.  

 

 

Sursa foto: Shutterstock  

(P) Articol realizat împreună cu canar

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here