4 upgrade-uri tech de care orice bărbat conectat are nevoie în 2018

0
1487
gadget

În fiecare an, avansul tehnologic se face simțit și în viețile noastre. Gadgeturi din ce în ce mai performante facilitează nu doar modul în care culegem informația, ci și felul în care ne organizăm stilul de viață.

Altfel spus, gadgeturile se mută rapid din zona de lux în zona de confort. Iată doar câteva sfaturi care îți pot face viața mai frumoasă în secolul vitezei.

Schimbă-ți smartphone-ul

Dacă ai făcut-o deja atunci, bravo, mergi mai departe. Dar dacă în timp ce citești acest articol de pe telefon observi că site-ul ți se încarcă încet, iar tu mai ai doar câteva aplicații deschise în fundal și bateria pe terminate, atunci poate că ar trebui să faci o schimbare de smartphone.

E adevărat că telefoanele mobile din prezent au o durată de viață din ce în ce mai mică, însă evoluția rapidă a performanței lor face ca „upgrade-ul” să merite investiția. În acest domeniu, cei la Samsung par să își păstreze poziția de top, cu al lor Galaxy S8, lansat cu mult succes anul trecut. Display-ul curbat la margini pur și simplu a redefinit norma despre cum ar trebui să arate un telefon, iar specificațiile sale tehnice (4GB RAM, capacitate de 64GB și o cameră de 12 megapixeli) te vor lăsa să faci lucruri care nu credeai că se pot face pe un Android. Poți să-l conectezi la un monitor pentru a-l folosit ca pe un PC desktop, poți să-l folosești ca pe un card contactless sau chiar să-l iei cu tine la înot (deși nu-ți recomandăm să faci asta prea des).

Folosește transport de viitor

Fie că ești adeptul mașinii personale sau al transportului public, mersul la muncă poate fi adesea o povară de care ai vrea să scapi. Așa că de ce nu ai vrea să alegi o metodă smart și rapidă de a ajunge la birou?

O bicicletă electrică poate fi soluția pe care o cauți. Cele din gama AirWheel sunt gândite pentru maximum de confort. Fiind electrică, pedalatul nu este necesar, dar dacă vrei un plus de exercițiu în drum spre casă, poți activa oricând pedalele. Cel mai mare avantaj al acestor biciclete este că sunt pliabile; practic, poți depozita un vehicul care atinge 20 km/h chiar la tine în birou.

Bucură-te de entertainment inteligent

Zapatul cu telecomanda printre multe canale (fie și ele digitale) e de domeniul trecutului. Home entertainment-ul e dominat din ce în ce mai mult de industria jocurilor video și nu există niciun mod mai bun de a intra în această lume decât cu un Sony PlayStation 4.

Fie că vorbim de varianta Slim sau Pro, PS4 rămâne chiar și azi cea mai bine vândută consolă de pe piață. Ea nu este gândită doar pentru a rula jocuri video de ultimă generație, ci și ca un sistem inovator de home entertainment care te lasă să accesezi cu ușurință servicii de streaming precum Amazon sau HBO sau să vizionezi filme direct de pe BluRay.

Retehnologizează-ți întreaga casă

Aceasta tehnologie nu este încă una atât de căutată în România. Din păcate, nici cei de la Amazon, nici cei de la Google nu au făcut încă un smart speaker care să poată primi comenzi în limba română. Dar dacă te descurci chiar și just a little cu engleza, atunci nu ar trebui să întâmpini vreun obstacol în folosirea unui produs precum Google Home.

Acest produs este ca un asistent în forma unei boxe, care vorbește cu tine și răspunde în mod inteligent atunci când îi ceri să-ți ofere informații, să îți amintească ce ai de făcut într-o anume zi sau chiar îți pună muzică sau sunete ambientale. Chiar dacă Amazon Echo a fost primul produs de acest gen, ai putea prefera Google Home datorită cantității uriașe de informație valabilă prin motorul de căutare Google.

În plus, poate să se conecteze la toate device-urile din casa ta care au wireless. Poate că un astfel de gadget te poate intimida dacă ești genul care face totul de unul singur, dar mulți din cei care au încercat până acum un smart speaker s-au declarat surprinși de cât de mult le-a fost ușurată viața.

Integrarea noilor gadgeturi în stilul tău de viață nu trebuie să implice renunțarea la obiceiurile benefice sănătății tale fizice și mintale. Atât timp cât nu cazi în plasa dependenței de tehnologie și a sedentarismului, aceste „unelte” te pot ajuta să îți planifici timpul mai bine și să profiți mai eficient de clipele libere.

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Airmotion

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here