4 piese vestimentare cu care femeile ar vrea să ne vadă mai des

0
1881
piese vestimentare

Așa cum nouă ne place ca femeile să poarte rochii roșii și pantaloni scurți și ele au niște preferințe bine definite când vine vorba despre stilul nostru.

Deși industria modei nu ne are pe noi drept țintă, trebuie să recunoaștem că și nouă ne place să mergem la cumpărături și să alegem lucruri care ne avantajează. Dacă la pachet cu o nouă achiziție vin și câteva priviri languroase de la doamne și domnișoare, atunci cercul e complet! Am vorbit cu câteva femei pentru a afla cum se îmbracă bărbatul care le întoarce capul pe stradă și am aflat că există câteva piese în care ele ar vrea să ne vadă mai des. Uite ce am aflat:

  • O alegere clasică, dar cu un twist modern

Știi cum bărbaților le place ca femeile să poarte cămăși albe, largi, care par a fi furate dintr-o garderobă masculină? Ei bine, femeile preferă să păstrezi tu cămașa aceea albă, clasică, lejeră și să îi sufleci mânecile. Scoate-o din pantaloni, sau poart-o neglijent, cu o parte în pantaloni și cealaltă afară. Poți alege la fel de bine și o cămașă în carouri.

Dacă arunci ochii peste aceste haine de bărbați o să vezi exact genul de cămașă despre care vorbim, dar și exact acel stil de a o purta. E un stil lejer, cu care ne-am putea obișnui destul de repede, nu doar ca să le facem lor pe plac, ci și pentru că e pur și simplu ușor să porți des o cămașă albă.

  • Cool în urmă cu 30 de ani, la fel de cool și acum

Jeanșii rămân o alegere foarte cool pentru un bărbat și o alegere în care lor ne place să ne vadă. Combinați în mod corect în partea de sus a corpului, devin hainele pe care le preferă cel mai des femeile. Așadar, în cazul în care bănuiai că doar cu un costum le poți impresiona, află că și o pereche de blugi e la fel de atrăgătoare, dacă este bine purtată.

  • Dacă e cazul să porți un costum, alege unul care să-ți vină ca turnat

Un bărbat care poartă un costum care nu i se potrivește e ca o femeie care poartă tocuri, dar nu știe să meargă pe ele – ridicol. Nu trebuie să te îmbraci zilnic în costum ca să impresionezi o femeie, dar atunci când e un eveniment care cere o astfel de ținută, trebuie să ai un costum care să-ți vină perfect. Cum ar zice colegele noastre de la secțiunea de modă, e un „must”. Totuși, bănuim că știai deja acest lucru.

  • Tricourile și bluzele V neck

Hainele cu baza gâtului în formă de V sunt foarte populare printre doamne. Aparent, un tricou cu o astfel de formă este o piesă pe care le-ar plăcea să o vadă mai des la noi. La fel de admirate sunt și bluzele cu această formă, purtate deasupra unei cămăși și cu o cravată. Combina-le cu o pereche de pantaloni chinos și ai o ținută în măsură să-ți impresioneze colegele de la birou.

Ca bonus, îți spunem că femeilor le plac și unele accesorii precum ceasurile sau brățările din piele. Desigur, în definitiv, dacă ești suficient de fermecător, chiar nu mai contează cum ești îmbrăcat, dar nu strică să le încântăm și ochii puțin, nu?

 

Sursa foto: Shuttertsock

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here