4 lucruri pentru a-ți transforma casa într-un veritabil apartament de burlac

0
2113
man cave

De când e lumea, bărbații au avut nevoie de un spațiu doar al lor, în care să se retragă atunci când nu vor să socializeze sau când au nevoie de timp în care să se relaxeze.

Chiar și supereroii aveau locul lor neștiut de nimeni, în care se retrăgeau pentru a-și pune în liniște planurile la cale: Superman avea Fortăreața Singurătății, iar Batman se retrăgea în Batcave. Până la urmă, scopul apartamentului tău este să te facă să te simți în largul tău, dar în același timp să nu o sperie pe tipa cu care ai ajuns acasă. Iată de ce ai nevoie, pentru a-ți transforma casa într-un apartament pe placul tău:

Scoate patul în evidență cu ajutorul luminii

Iluminatul poate fi cheia pentru a accentua subtil anumite lucruri sau piese de mobilier din casa ta. Cu siguranță ai observat deja ce rol important joacă lumina în cluburi sau la terasele de vară, unde se mizează pe o lumină difuză, care să creeze o atmosferă intimă și cool. Același efect îl poți obține și în locuința ta, dacă folosești o astfel de Banda LED, pentru a scoate în evidență unele obiecte din casa ta. După cum vezi în imagini, patul – elementul central al dormitorului tău – poate căpăta un aspect cu totul atrăgător, dacă instalezi niște astfel de lumini în spatele său, care doar să îi accentueze subtil forma. Cu siguranță o astfel de atmosferă misterioasă și incitantă poate da pe spate orice femeie.

Amenajează-ți un spațiu de gaming

Pentru serile pe care le petreci în fața calculatorului sau alături de prieteni, este ideal să ai un spațiu confortabil de gaming. Aici îți poți amenaja un colț numai al tău, cu un fotoliu moale, din piele, o măsuță, consola de gaming și, bineînțeles, ecranul. Aici te poți retrage când ai avut o săptămână grea la serviciu sau când te frământă ceva și ai nevoie de o pauză pentru a-ți pune gândurile în ordine. În plus, este distractiv să ai locul tău de joacă în casă și să îți impresionezi prietenii cu skill-urile tale exersate des la Fifa sau Need for Speed.

Investește în propriul tău bar

Un bar aprovizionat cu de toate este esențial într-un apartament de burlac. În primul rând, ai ocazia să înveți să prepari cocktailuri cu care să îți impresionezi partenerele și, în al doilea rând, îți poți invita prietenii la o seară de poker, dar nu înainte să îi pregăteşti  fiecăruia băutura preferată. Pentru barul tău vei avea nevoie de un suport elegant de sticle, accesoriile pentru prepararea cocktailurilor, câteva sticle de alcool, siropuri pentru cocktailuri și garnituri. Odată ce ți-ai amenajat barul, nu va trebui să mai investești foarte mult în el, ci doar să îl întreții ca nou.

Un sistem audio puternic pentru party-uri

Pentru serile în care îți chemi prietenii la un party, dar și pentru momentele în care ai chef să îți asculți piesa preferată cu volumul la maximum, vei avea nevoie de un sistem audio inteligent, pe care să îl poți controla ușor de la telecomandă și care să se audă impecabil. Există numeroase sisteme de surround pe care le poți conecta inclusiv la MP3 Player-ul tău și cu ajutorul cărora vei da cele mai reușite petreceri la tine acasă. Iar dacă vrei să fii original, poți opta pentru un pick-up modern, care îți permite să folosești atât vinyl-uri, cât și un dispozitiv USB sau CD-uri.

Ție ce îți lipsește pentru a-ți transforma apartamentul într-unul cool și util, în același timp?

 

Sursă Foto: Shutterstock/Copyright: Matva

(P) Articol realizat împreună cu Philips

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here