4 lucruri absolut necesare în casa unui burlac. Sunt foarte utile și te ajută să faci impresie bună

0
3138

O casă nu este pur și simplu completă fără anumite lucruri. Nu sunt doar utile, dar unele dintre ele te ajută și să arăți impecabil sau să faci impresie bună când ai invitați. Iată ce lucruri îi sunt folositoare unui bărbat care se respectă cu adevărat:

  • Ocupă-te de hainele tale așa cum o fac profesioniștii

Felul în care arată hainele tale este important și în viața de zi cu zi, dar și în viața profesională. Pentru cămăși și pantalonii office ai, desigur, varianta spălătoriei, însă este destul de incomod să mergi mereu la spălătorie, să aștepți ca cei de acolo să se ocupe de hainele tale și abia apoi să le poți purta.

E mult mai comod să le speli și să le calci tu singur acasă, mai ales că acum ai la dispoziție niște produse moderne, care fac din întreținerea hainelor o nimica toată. Așadar, în casa ta ar trebui să se regăsească pe lângă un fier de călcat și o mașină de spălat rufe și o astfel de masă, care face călcatul mult mai ușor. Este mai ușor ca niciodată să ai o ținută impecabilă. Forma sa face mai simplă călcarea cămășilor, așa că în câteva minute vei fi gata să ieși pe ușă și vei arăta ca scos din cutie.

  • Fă din curățenie o adevărată joacă de copii

Curățenia nu este o plăcere pentru nimeni, așa că orice lucru care micșorează efortul necesar pentru a face curat în casă este absolut necesar pentru oricine. Cu un aspirator robot, care face curat singur, nu vei mai avea niciodată o astfel de problemă.

Tehnologia a ajuns suficient de departe încât să nu mai fie nevoie să dăm cu aspiratorul noi înșine și a devenit destul de accesibilă, dacă ne gândim de ce efort ne scutește. Nici zgomotul pe care îl scoate nu este unul deranjant, așa că tu te poți bucura de un film în timp ce aspiratorul se ocupă de toată casa.

  • Ustensila de bucătărie care te ajută să gătești ușor și repede

Chiar dacă nu îți place să gătești, uneori devine necesar să o faci. Nu trebuie să știi rețete complicate sau să pregătești feluri de mâncare complexe, cu o tigaie tip grill poți pregăti orice repede și sănătos. Îți poți prepara foarte repede o cină cu niște carne slabă pe grill și legume, fără să fii bucătar profesionist. Dacă vrei să mănânci sănătos și să nu petreci foarte mult timp în bucătărie, este, în mod cert, o ustensilă indispensabilă.

Poți găti repede și o cină pentru doi, și, chiar dacă nu este un preparat complex, cu un pahar de vin, sigur va fi o combinație câștigătoare.

  • Cel mai util lucru când nu ai timp să ajungi la sală

Un job solicitant, un proiect complex care te determină să stai peste program sau alte treburi de rezolvat pot să îți perturbe programul de sală. Cum sedentarismul nu ar trebui să intre în discuție, e cazul să te asiguri că poți să faci sport oricând, chiar la tine acasă.

Un aparat de fitness îți va fi cu siguranță util pentru perioadele în care ai programul foarte încărcat și nu mai poți ajunge la sală. În plus, e pur și simplu mai comod uneori să îți faci antrenamentele acasă, mai ales dimineața.

După cum vezi, lista noastră se rezumă la lucruri care țin de casa și de sănătatea ta, însă, desigur că nu ar strica să ai și un televizor cu o diagonală cu două zerouri la final sau un sistem audio performant.  

 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Philips

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here