3 lucruri pe care barbatii adevarati le fac pentru prietenii lor

0
501

Un bărbat adevărat îl recunoști și după prieteni. Da, prieteni, nu tovarăși de bere și nici amici de conjuctură pe care ți-i faci doar ca să nu pari stingher în club. Spune drept că ai invidiat și tu măcar o dată grupul acela de prieteni care arată la fel de unit pe terasă, când doar pierd vremea, dar și când se consolează reciproc pentru vreo relație ratată. Ai vrea să fii unul din ei, să râzi de poantele lor, dar să știi că te-ar apăra ca leii chiar dacă glumele tale nu sunt cele mai originale și nici nu faci spectacol la meciurile de baschet din parc.

Fie că îi unesc hobbyurile sau doar potrivirea de caracter, sunt cel puțin 3 lucruri pe care bărbații adevărați le fac pentru prietenii lor.

În primul rând, sunt solidari cu tine în ciuda tuturor, chiar și a lor! Când ai pus ochii pe fata ce-și ținea răsuflarea așteptând să intre Franz Ferdinand pe scenă la ultimul Electric Castle, ei au fost cei care au strâns rândurile ca să te ajute să fii cât mai aproape de ea, chiar dacă asta a însemnat că și-au petrecut tot concertul în spatele unor „dulapuri” ce păreau să provină direct din NBA.

Apoi, deși competitivi, nu îți fac concurență în public. Când mergeți în Vamă sau la festival, te lasă să pari priceputul grupului, deși ei ar monta „cortul ăla nenorocit” în 5 minute. Dar între prieteni nu contează niciodată care e mai… sau mai…, important e să-și păstreze toată lumea buna dispoziție și stima de sine intactă.

În al treilea rând: nu te lasă niciodată singur! În niciun caz nu va trebui să mergi singur la concertele tale preferate, chiar dacă ei nu știu nici cum se scrie corect numele DJ-ului american pentru care ați condus tocmai până în Bonțida. Cu așa prieteni, nu rămâi singur nici când tocmai te-a lăsat iubita fiindcă nu ești implicat (a se citi: nu îți dorești încă familie, deși ești „cal bătrân” de 30 de ani).

Dacă cei din anturajul tău fac măcar două din cele de mai sus, ești norocos: ai bărbați adevărați pe care să-i numești prieteni. Dacă le fac pe toate trei, atunci pune mâna pe telefon și spune-le în față: e Black Friday și anul ăsta tu vei fi cel care va sta treaz la ora 1 dimineața, să prindă ofertele speciale.

Prima cu care să începi: pachetul de grup la Electric Castle 2018, adică 4 abonamente pentru cele 5 zile de festival, cu 1.200 RON (adică fix 300 RON/persoană). Cine știe, poate fata aia pe care n-ai reușit s-o cunoști la Franz Ferdinand va fi tot acolo, realizând ce a pierdut că n-a băut o bere după concert cu tine. Iar dacă nu, prietenii sigur vor face din nou front comun să te ajute.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here