5 sfaturi pentru ca 2018 să vă fie cel mai bun an de până acum

0
657
Am avut grijă de tot și de toate, de la cum să alegi cel mai copt și gustos avocado până la cum să faci așa încât întânirea să fie exact cum îți dorești.
Am avut grijă de tot și de toate, de la cum să alegi cel mai copt și gustos avocado până la cum să faci așa încât întânirea să fie exact cum îți dorești.
Un nou început e ocazia perfectă pentru a șterge cu buretele ce-i de dat la o parte și a te dezvolta pentru a ajunge mai aproape de persoana care îți dorești să fii. Și cum 2018 e exact la început, îți oferim și noi câteva sfaturi care să te ajute în sensul acesta – să-l faci să fie cel mai bun an (de până acum). De toate pentru toți și pentru toate gusturile, adică de la cum să alegi avocadoul perfect până la cum să faci ca întâlnirea cu persoana îndrăgită să iasă bine. Crede-ne, toate astea sunt lucruri în privința cărora chiar nu vrei să dai greș. (Cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată să cumperi un avocado necopt și știi deci cât e de frustrant).

  1. Iată deci sfaturile de care vorbeam.Dacă ai probleme cu respirația urât mirositoare, evită să mesteci gumă cu zahăr. Zahărul nu face altceva decât să hrănească bacteriile care produc respirația urât mirositoare, deci dacă ai problema asta oricum, guma de mestecat cu zahăr nu o să facă altceva decât s-o amplifice. Ai grijă deci, cu atât mai mult când ești pe punctul de a ieși la întâlnirea mult așteptată.
2. Setează-ți o poză de profil alb negru. În felul acesta îți vor crește șansele de a-ți găsi perechea pe site-urile de socializare cu, nici mai mult nici mai puțin, 106%!

3. Cea mai bună metodă pentru a găti ouăle perfect de tari e să le ții la aburi pentru 15 minute iar apoi să le pui în apă foarte rece timp de jumătate de oră. Asta o să te ajute să le cojești mult mai ușor și deci să salvezi timp. În timpul ăsta ai putea, de ce nu, să tragi o fugă până la alimentara să îți iei guma de mestecat fără zahăr recomandată mai înainte.

4. Ca să verifici dacă un fruct de avocado e copt atât cât trebuie, strânge între degete partea sa cea mai groasă. Avocadoul perfect ar trebui să te facă să simți strângerea ca și cum ți-ai apăsa pe frunte.

5. Dacă încerci să găsești cravata care merge la fix cu costumul tău preferat, reține că lățimea ei ar trebui să fie cât partea cea mai lată a reverului sacoului.

Cu sfaturile astea suntem convinși că vei porni să „cucerești” noul an cu câțiva ași în mânecă. Așa că îți spunem încă o dată la mulți ani!

 

SOURCEMen's Health
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here