007 sfaturi pe care orice bărbat puternic ar trebui să le urmeze

0
1273
barbat puternic

Pentru bărbații din toată lumea, unul dintre etaloanele principale pentru succes, putere, inițiativă și gândire ageră a fost mereu imaginea celebrului personaj James Bond.

Deși este un produs fictiv născut din imaginația scenariștilor, scriitorilor și regizorilor, celebrul agent 007 oferă profilul de urmat al unui bărbat care, dincolo de toate, reprezintă un pilon în mediul său înconjurător. Iar nimic nu inspiră putere precum încrederea pe care tu reușești să o transmiți celor din jurul tău.

Americanii de la Forbes au găsit 7 motive pentru care orice bărbat ar trebui să fie atent la James Bond.

007 sfaturi pe care orice bărbat puternic ar trebui să le urmeze:

  1. Să fie îndrăzneț

Nimic nu te va intimida, oricât de neobișnuit va fi contextul. Vei căuta mereu să ai inițiativa, acasă, într-o relație pasională, la locul de muncă și în societate. Acest lucru nu trebuie să vină la pachet cu aroganța celui care crede că are mereu dreptate, ci cu inteligența celui care caută mereu cea mai bună soluție.

  1. Să țină tehnologia sub control

Nu există un James Bond adevărat fără tehnologia din jurul său. Un bărbat trebuie să fie mereu la zi cu cele mai noi inovații. Va fi prevăzător și va ști cum să se folosească de această tehnologie pentru ca el și cei apropiați să fie mereu în siguranță. Astfel de camere de supraveghere pentru exterior cu inregistrare vor fi soluția perfectă pentru protejarea locuinței și liniștea și protecția familiei sale.

  1. Să fie mereu cu picioarele pe pământ

E o vorbă: “norocul ține cu cei care muncesc”. Și care, în același timp, gândesc mereu. Orice s-ar întâmpla, bun sau rău, un bărbat puternic nu va lăsa ca un eveniment să-i schimbe personalitatea, iar prioritățile sale vor rămâne mereu la fel de solide.

  1. Să se îmbrace pentru succes

Revenim la vorbe clasice și ne amintim de un sfat care a fost util indiferent de context: „îmbracă-te pentru jobul pe care îl vrei, nu pentru jobul pe care îl ai“. Nu uita că modul în care un bărbat se va prezent va vorbi mult mai mult decât orice altceva.

  1. Să termine mereu ce a început

Nu promite ce nu poți face. Niciodată. Vorbele nu au nicio valoare, atâta timp cât nu sunt susținute de fapte în paralel. Vei părea o persoană neserioasă, în care nu se poate avea încredere și în cele din urmă vei ajunge să fii ocolit.

  1. Să aibă mereu un plan de rezervă

Caută să fii flexibil, creativ și multitasking. Orice problemă ai încerca să rezolvi, vino mereu și cu un plan de rezervă. Astfel, vei fi stăpân pe tine și vei deveni o persoană de care alții pot depinde de fiecare dată.

  1. Prezența sa trebuie să facă diferența

Ca orice apariție a lui James Bond în filmele sale celebre, și modul în care tu te poziționezi indiferent de context trebuie să producă mereu o diferență. Întreabă-te mereu ce poți aduce tu nou și valoros într-un colectiv.

Un bărbat puternic nu trebuie să fie vedetă de film pentru a face diferența, dar poate învăța cum să se impună, să aducă soluții noi de fiecare dată și să fie un stâlp de susținere pentru toți cei din jurul său.

 

Sursă foto: Shutterstock / Copyright Volodymyr Tverdokhlib

(P) Articol realizat împreună cu Spy Shop

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here