-1 C
Bucuresti
Monday, January 23, 2017

Cum devii un actor de top

Pe Emilian Oprea îl poți vedea în Valea mută, o mini-serie produsă de HBO. Am stat de vorbă cu el ca să aflăm cum reușește să se mențină în formă și cum se împarte între actorie și familie.

5 beneficii de care se bucură doar bărbații punctuali. Cum poți deveni unul dintre...

Punctualitatea este o calitate care atrage admirația și respectul celor din jur, însă când ai un program aglomerat, poate fi o adevărată provocare să ajungi mereu la timp la serviciu sau la întâlniri.

9 investiții pentru viață: sau cum să trăiești mult și bine

Urmează planul nostru și obține cel mai mare profit – o viață mai lungă.

Scapă de acel tatuaj făcut într-o noapte de beție!

Amintirea vacanței din primăvara lui 2004 este neclară – dar nu și dovada ei. Începe să acoperi desenul pe care-l ai de atâția ani.

5 scule pe care un tip modern și practic trebuie să le aibă în...

Dacă ești un tip practic și îți place să nu depinzi de alții când vine vorba despre mici defecțiuni în casă, cu aceste scule poți rezolva aproape totul de unul singur.

5 detalii de stil care fac din orice bărbat un simbol al masculinității

Iarna este cel mai ofertant anotimp pentru bărbați, din punct de vedere vestimentar. Opțiunile sunt nenumărate, dar, în realitate, ai nevoie doar de câteva piese pentru a-ți asigura un stil impecabil și masculin.

Ai un ego suficient de mare?

Știi cum sfârșesc băieții buni. Te învățăm cum să eviți această soartă fără să-ți pierzi prietenii, să te îndepărtezi de colegi ori să-ți vinzi sufletul.

Exploratorul

Sir Ranulph Fiennes a cutreierat Pământul, din Antarctica până la Polul Nord. După ce a suferit un infarct, a alergat șapte maratoane în șapte zile. La vârsta de 65 de ani, a cucerit Everestul. Află ce îl motivează.

(P) Couturier, un nou magazin online cu produse de lux pe piața românească

Magazinul on-line https://couturier.ro/ pune la dispoziția cumpărătorilor o gama de produse autentice high-end și luxury, achiziționate exclusiv direct de la proprietarii mărcilor.
Men of the Year 2016

Revista Men’s Health a acordat premiile Men of The Year 2016

În seara de 12 decembrie, peste 500 de invitați i-au sărbătorit, alături de noi, pe cei mai de succes bărbați din România în acest an, în cadrul galei Men's Health Men of the Year 2016.

Block title

BUCURESTI
mist
-1 ° C
-1 °
-1 °
92%
0,5kmh
90%
Tue
-5 °
Wed
-5 °
Thu
-5 °
Fri
-4 °
Sat
-4 °