Winter Tour 2018 dă startul distracției pe cele mai cool pârtii din România

0
758
Ediția a 5-a Winter Tour aduce multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România.
Ediția a 5-a Winter Tour aduce multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România.

Schiază alături de Winter Tour 2018 , participă la concursurile de pe pârtii și poți câștiga o mulțime de premii: o săptămână la schi pe Madonna di Campiglio (Italia), echipamente de ski, bilete la Untold Festival, action cams și alte gadgeturi cool, excursii de aventură și multe, multe altele.


Domeniile schiabile pe care ajunge Winter Tour sezonul acesta sunt preferate de schiori pentru stratul de zăpadă generos, pârtiile îngrijite și instalațiile de cablu moderne, mai exact: Transalpina, Poiana Brașov, Azuga, Predeal, Straja, Parâng, Șureanu, Buscat, Oslea, Cavnic, Muntele Mic. Aici rideri înfocați sau începătorii veniți cu sănii pot participa la o mulțime de jocuri și competiții sportive distractive. Miza va fi buna dispoziție!

Noutatea ediției este by far aplicația de mobil Winter Tour, o jucărie utilă pentru toți cei care ajung pe pârtii și singura aplicație românească gratuită cu skitrack. Prin intermediul aplicației, schiorii pot asculta radio, pot suna la Salvamont în caz de accident și pot să folosească funcția de skitrack pentru a-și urmări evoluția, km parcurși, viteza cu care au schiat și alte funcții interesante de descoperit.

O zi pe pârtie cu Winter Tour începe dis-de- dimineața, pe schiuri sau placă. Cei mai harnici schiori prind primele urcări cu cele mai plăcute raze de soare și pășesc primii pe urmele perfecte lăsate de ratrac. După câteva coborâri și poate câteva căzături, toată lumea ajunge negreșit în lounge-ul Winter Tour. Aici e de venit cu prietenii pentru pauze bine-meritate, re-energizare, fun, jocuri și premii. Schiori și snowboarderi, profesioniști și amatori, se întrec în sărituri în înălțime și trick-uri, (Ollie Jumps), încercăm în booti și în clăpari un sprint la deal, redefinim bulgăreala și ducem handbalul (#sportnational) pe pârtii și altele pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

Și tot așa în fiecare weekend, până în martie, când distracția​ ajunge în Alpii Italiei​, pe Madonna di Campiglio​! În Winter Tour Italia ne așteaptă ​150 de km de pârtii perfecte și interconectate,​ 50.000 m2 de suprafață schiabilă, 57 instalații de urcare, snowparkuri pentru toate nivele de experiență, mult​ă zăpadă,​ treasure hunt, proiecții de filme pe pârtie și bikini ride. This sounds like a must!

| 10-11 martie – Winter Tour Italia @ Madonna di Campiglio | Pachetele sunt 444 euro și includ cazare și skipass pe 150 km de pârtie. Le găsiți disponibile pe www.wintertour.ro |

#Hailaski. Urmărește Winter Tour pe pârtii. Calendarul 2018 și updateuri pe facebook și
www.wintertour.ro

SOURCEComunicat de presă
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here