(P) Un smartphone cu tracțiune 4×4

0
617

Știm că decembrie este luna cadourilor, titulatură care poate concura detașat cu luna alergătorului sau antrenamentul cardio al sezonului.

Totuși, ca să simplificăm puțin traseul alergărilor și ca să renunțăm la binecunoscutele pulovere-cadou-împachetate-frumos, îți propunem un cadou care îți oferă – în această iarnă – un finishline de generic: smartphone-ul Moto G5S Plus de la Motorola.

 

De ce moto G5S Plus?

În primul rând, toată tehnologia este încadrată într-un design full-metal plăcut la atingere, cu margini rotunjite și contururi elegante. Tehnologia Moto G5S Plus înseamnă capabilități care până acum erau rezervate numai dispozitivelor din gama premium.

Camerele duale spate, de 13 megapixeli, duc experiența foto mult mai departe, iar software-ul special de optimizare a imaginilor face din Moto G5S Plus un gadget incredibil de eficient în realizarea fotografiilor cu o calitate profesională, chiar și când sunt surprinse în lumină slabă.

Focalizarea selectivă va crea efectul de blur în funcție de punctul de focalizare și va da un plus de profesionalism aspectului imaginilor, iar camera frontală – cu modul său panoramic – va permite o captare globală a împrejurimilor.

Sub capotă, totul este pompat în instalații grație procesorului ultra rapid octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 2.0 GHz și a capabilităților grafice puternice. Astfel, smartphone-ul va răspunde rapid la comenzi și va oferi o putere de procesare mare.

Bateria de 3.000 mAh a lui Moto G5S Plus asigură autonomie întreaga zi, iar încărcătorul TurboPower™ permite șase ore de autonomie cu doar 15 minute timp de încărcare.

Practic, moto G5S Plus este ca o mașină cu tracțiune 4×4 pe care o conduci pe un drum înzăpezit. Știi că te vei distra, știi că vei ajunge primul la destinație.

Specificații detaliate Moto G5S Plus:

Design monobloc complet metalic

Finisat până la ultimul detaliu, pentru un aspect impecabil. Mai rezistent ca niciodată.

  • Ecran mai mare, viteză ultrarapidă

De acum, poți urmări filmele preferate oriunde ai fi, datorită ecranului Full HD de 5,5”, a procesorului octa-core de 2,0 GHz și a vitezei 4G

Reîncărcare TurboPower™Folosește telefonul o zi întreaga cu o singură încărcare. Apoi obține ultrarapid până la 6 ore de autonomie, în doar 15 minute de încărcare.

  • Fotografii exact așa cum îți dorești

Sistem dual camera (doua camere de 13MP) și un software îmbunătățit pentru generarea efectului de profunzime de câmp, plus o cameră frontală de 8MP cu unghi larg și bliț LED.

Pentru mai multe detalii, accesează site-ul motorola.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here