Tu ce faci după birou?

0
264

Pentru că cei de la DallesGO cred că pasiunea este singurul avion care face înconjurul lumii cu viteza luminii, Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO este campania care aduce pasionaţilor de industriile creative şi viitorilor profesionişti surpriza plăcută a reducerii de 20% la biletul lor spre viitor. Aeroportul: Universul DallesGo. Destinaţia: Cursurile ediţiei a opta a celei mai interactive şi creative platforme de hobby & learning, ediţie care va demara la sfarşitul lunii aprilie şi care se anunţă efervescentă.

Loc al oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, comunitate susținută de dorința de a învăța, de a experimenta, de a fi parte organică a noilor trenduri, ce atrage implicarea celor mai buni specialiști ai domeniilor creative, Universul DallesGo este în acest sezon cu adevarat terminalul spre implicare, descoperire, networking și start-ups.
Cursurile DallesGO au loc seara, de la 18.30, ceea ce le face accesibile chiar şi celor care au mereu un program încărcat, iar atmosfera rămâne, aşa cum era de aşteptat, una inspirațională, creativă şi interactivă, pe toată durata călătoriei.
Fiecare curs after work include 12 întâlniri săptămânale.

 Campania „Make your early booking with 20% OFF @ DallesGO! se desfăşoară între 25 februarie și 15 martie, iar discount-ul de 20% este destinat tuturor celor ce vor să îşi ia un bilet din timp către lumea creativă a cursurilor after work de Stilism & Tendințe în Modă, Fotografie, Make-up, Hairstyling, Design Interior, PR, Comunicare Online, Cooking sau Actorie.

Creat din pasiunea pentru dezvoltarea personală în industriile creative și conceput ca un spațiu de learning, de auto-descoperire și de networking cu profesioniști din industria creativă, DallesGO continuă să crească, oferindu-le cursanților săi experiențe din ce în ce mai interactive și o educație profesională prin excelență. Nu întamplător, pentru cursurile after work de la Universul DallesGO au fost aleși încă de la început profesori cu nume sonore din zona industriilor creative – practicieni cu charismă și reputație profesională puternică.

Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendințe în Modă. Diana Ionescu, fashion make-up artist, susține cursurile de Make-up, Ionuț Staicu, fotograf de modă, susţine cursurile de Fotografie, GETT’S Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling, iar Irina Neacșu, arhitect și designer de obiect, descoperă cursanţilor ineditul univers numit Design Interior.

Cursurile profesionale de PR sunt susținute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea, cel mai renumit specialist social media, îşi iniţiază cursanţii în domeniul fascinant al Comunicarii Online. De asemenea, Mugur Pătrașcu, reputat om de comunicare și experimentat profesionist în digital se alătură din sezonul 8 echipei de specialiști DallesGO, urmând să prezinte cursul de Comunicare Online.

Noutățile din acest an de la DallesGO sunt cursurile de Comunicare Online cu Mugur Pătrașcu, Social Media cu Alex Negrea, Cooking – Un Viaggio Italiano Con Patrizia Paglieri și cel de Actorie cu Actorul Filip Ristovski și Rareș Andrici.

Rezervă-ţi un loc din timp la cursul preferat şi înscrie-te pe dallesgo.ro | 0769 041 711! Până pe 15 martie ai 20% discount!

 

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here