Ține ritmul vieții tale!

0
632
Imaginează-ți că la o simplă rotire de încheietură capeți puteri miraculoase. Acum nu mai trebuie doar să-ți imaginezi pentru că miracolul există!
Imaginează-ți că la o simplă rotire de încheietură capeți puteri miraculoase. Acum nu mai trebuie doar să-ți imaginezi pentru că miracolul există!

Polar A370 e un ceas inteligent, elegant și dinamic, care ține ritmul vieții tale 24/7. Ești cel mai puternic când ești informat, îți cunoști în detaliu punctele forte și slăbiciunile: iar Polar A370 îți măsoară continuu ritmul cardiac de la încheietură, îți oferă feedback după fiecare antrenament și îți spune câte calorii ai consumat.

Polar A370 te ajută să îți menții echilibrul: îți spune când este cel mai bine să fii activ, prin Polar Activity Guide, sau când e cel mai eficient să te odihnești, în baza analizei somnului Advanced Sleep Plus. Poți să îl folosești la sală, cu peste 100 de profiluri sportive, să înoți cu el în mare sau să îl iei la o tură de mountain biking. Plus că are brățări interschimbabile în 6 culori diferite, cu care îți poți pune amprenta asupra lookului tău. Te poți antrena cu el de unul singur la intensitatea corectă prin intermediul zonelor de efort afișate pe display-ul color sau poți beneficia gratuit de Programul de Alergare personalizat pe care îl primești direct pe telefonul tău mobil sau pe web, prin intermediul aplicației Polar Flow: ai videoclipuri de antrenament pentru forță și mobilitate, pentru curse de 5 km, 10 km, semimaraton și maraton.

 

 

Iar dacă te întrebi de ce e inteligent… Ei bine, pentru că te are pe tine în centrul tuturor informațiilor pe care ți le oferă, pentru că primești notificări inteligente de pe telefonul tău mobil direct pe ecranul touchscreen color și pentru că îl poți conecta la Sistemul de Managemental greutății Polar Balance.

Living Well, 021.313.32.08, [email protected]

SOURCEComunicat de presă
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here