(P) Peste 5000 de participanți au fost prezenți la START-ul celei de-a III-a ediții a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN

0
599
Bucharest RUNNING CLUB anunță că peste 5000 de participanți au luat startul la cea de-a treia ediție a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN care a avut loc duminică, 1 aprilie începând de la ora 09:00 în Parcul Izvor, pe un traseu de 10km închis traficului auto, cu punct de start și sosire lângă Parcul Izvor.
Bucharest RUNNING CLUB anunță că peste 5000 de participanți au luat startul la cea de-a treia ediție a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN care a avut loc duminică, 1 aprilie începând de la ora 09:00 în Parcul Izvor, pe un traseu de 10km închis traficului auto, cu punct de start și sosire lângă Parcul Izvor.

Câștigătorii UNIQA Asigurări 10Km individual au fost Alexandru Corneschi, la categoria bărbați, cronometrat cu 30 min 33 sec și la categoria femei Adela Bălțoi, cu 38min 07 sec. Echipa Isostar România a ocupat locul întâi la Ștafetă Volkswagen 2 x 5Km cu timpul 31 min 27 sec.

În cadrul probei Cursa Familiilor Carrefour, familiile Hristea (1,5km) și Nenu (3,5km) au câștigat primul loc la categoria „Cea mai rapidă familie”, iar la categoria „Cea mai numeroasă familie”, familia Pigulea (1,5km) și familia Yarmus (3,5km) au trecut linia de sosire fiind formate fiecare din 15 membri. În cadrul Cursei Adolescenților (Teen’s Race), au fost premiați cei mai rapizi 5 băieți și cele mai rapide 5 fete.

La Cursa Bebelușilor, 40 de participanți s-au întrecut târâș și de-a bușilea pe o distanță de 4,2195 m și au fost premiați cu înscrierea gratuită la ediția din 2036 a Maratonului București.

„Le mulțumim tuturor participanților care au alergat astăzi la cea de-a treia ediție a UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN. Dintre cei 7000 de înregistrați, 5.000 s-au prezentat la start, deși ploua cu găleata.” a declarat Valeria Răcilă van Groningen, președinte Bucharest RUNNING CLUB.

Pe toată durata desfășurării curselor, pe traseu au fost amenajate 4 puncte de hidratare/ bureți și 12 puncte de divertisment, de unde alergătorii au fost încurajați de membrii trupelor de toboșari, DJ și majorete.

Printre ambasadorii UNIQA Asigurări Bucharest 10k&FAMILY RUN care au fost prezenți pe 1 aprilie în Parcul Izvor alături de familiile lor se numără: campioanele olimpice Georgeta Damian Andrunache, Viorica Susanu, Loredana Dinu, Adelina Cojocaru, realizatorii radio-TV Eli Roman (Realitatea TV), Mihai Rădulescu (TVR), Mihai Găinușă (TVR), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Simona Pătruleasa (Kanal D).

UNIQA Asigurări Bucharest 10K&FAMLY RUN i-a fotografiat pe alergătorii care participă la proba de 10km Individual și Ștafetă oferindu-le albume foto personalizate cu momentele din timpul evenimentului și ale cursei. Albumele pot fi descărcate accesând adresa menționată pe numărul de concurs.

S-au acordat premii în bani primilor 5 clasați pentru cursele competitive 10k individual, Ștafetă 2 x 5K, și primilor 3 clasați din categoria persoanelor cu dizabilități motorii la Cursa Familiilor 3,5km. Primele 3 familii finaliste cât și cele mai numeroase 3 familii participante la Cursa Familiilor Carrefour (1,5km/3,5km), alături de câștigătorii cursei Adolescenților, au primit premii oferite de Carrefour România, abonamente World Class și premii din partea UNIQA Asigurări. De asemenea, s-au oferit premii- echipamente sportive pentru
primele 3 școli si primele 3 licee cu cei mai mulți participanți.

Evenimentul a fost transmis în direct pe website-ul www.bucuresti10km.ro și pe pagina de Facebook. Pe lângă vizualizarea imaginilor de start/sosire și premiere, veți afla
informații despre ceea ce se întâmplă pe traseu, despre cauzele sociale pentru care se aleargă și despre personalitățile prezente în studioul mobil amenajat în Parcul Izvor.

Sponsori Bucharest 10k&FAMILY RUN: UNIQA Asigurări, Volkswagen-gold sponsor și mașina oficială, Hervis – sponsor tehnic, Carrefour România-sponsor Cursa Familiilor și sponsor Refreshment point, Hilton Athenee Palace–hotelul oficial, Izvorul Minunilor-apa oficială, Isostar– energizantul oficial, Ciuc Radler, World Class, City Grill, Trattoria Buongiorno, Enterix, Nestle Nesquik;

Parteneri media: TV City,TVR, Europa fm, Cartoon Network, Boomerang, Kanal D, Men’s Health, Revista Ioana, National Geographic, Casa Lux, Femeia, Mami, Sanatatea de Azi, Itsy Bitsy, News.ro, In Your Pocket, Alerg-revista oficială, Media Trust.

Partenerii: Primăria Municipiului București, PROEDUS-Centrul de Proiecte Educaționale și
Sportive, Ministerul Tineretului și Sportului, Federația Română de Atletism, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul de Interne, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, AIMS, Waze, Pro Motion.it

ONG-uri prezente la Uniqa Asigurări Bucharest 10k&Family Run: Pădurea Copiilor, SAMAS, Asociația Help Autism, Little People, Crucea Roșie Sector 1, Organizația Umanitară Concordia, Asociația Touched Romania, Asociația Aura Ion, Pachamama, Asociația Viața mea MMA.

SOURCEComunicat de presă
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here