Sky Wellness – 2 ani de fitness şi wellness la înălțime!

0
553

În toată această perioada membrii clubului s-au bucurat de cele mai noi tehnici în materie de fitness şi cele mai relaxante proceduri în materie de masaj şi SPA. Dotat cu aparate de ultima generaţie, centrul de fitness şi wellness s-a impus pe piaţă autohtonă prin seriozitate şi profesionalismul personalului.

Evenimentul de doi ani de la deschiderea centrului Sky Wellness s-a bucurat de suportul clienţilor şi al vedetelor autohtone. Giulia, Jorge, Alina Puşcaş, Ionuţ Iftimoaie, Jazzy Jo şi Cosmina Păsărin împreună cu antrenorii centrului au făcut o serie de demonstraţii în faţă camerelor de filmat şi a aparatelor foto.

Înfiinţat în 2012, centrul de fitness s-a impus rapid pe piaţă locală ajungând un etalon în mintea şi sufletele celor ce iubesc sportul. Lansat în plină criză financiară, ambiţiosul proiect Sky Wellness s-a bucurat de succes şi s-a dezvoltat armonios datorită serviciilor la standarde internaţionale ce l-au recomandat că fiind unul dintre cele mai competitive centre de fitness şi spa din capitală.

Miza acestui proiect ambiţios intitulat Sky Wellness este să ofere publicului servicii de o calitate ridicată, într-un cadru plăcut astfel încât să te convingă să repeţi experienţă de health&wellness la înălţime în fiecare zi.

Te aşteptăm la Sky Wellness pentru o experienţă unică în materie de sport şi relaxare!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here