Reduceri de până la 50% la colecția toamnă-iarnă Vicomte A., în Promenada!

0
304

Stilul aristocratic franţuzesc, caracteristic hainelor noastre, a fost reinterpretat în varianta modernă preppy hipster. Dincolo de amprenta stilistică aparte, Vicomte A. pune accent pe calitate, confort şi utilitate. Colecţia de toamnă-iarnă 2013/2014 este acum disponibilă la preţuri reduse cu până la 50%, oferind astfel cumpărătorilor ocazia să îşi înnoiască garderoba cu piese vestimentare calitative şi moderne ”, a declarat AnaMaria Luiza Hudea, General Manager, Vicomte A.

Hainele păstrează stilul clasic, reinterpretat modern, într-o paletă de culori variată şi puternică. Colecţia toamnă-iarnă este bogată în piese vestimentare dedicate bărbaţilor, oferind totodată şi ţinute pentru femei şi copii. Dintre piesele forte ale colecţiei, menţionăm sacourile, gecile, puloverele de caşmir şi pantalonii puternic coloraţi din raiat.

Stilul îndrăzneț propus clienților, în particular segmentului masculin, aduce o notă proaspătă și originală croiurilor tradiționale și nuanțelor neutre disponibile de obicei în colecțiile pentru bărbați. Calitatea superioară a materialelor și finisajelor conturează imaginea impecabilă propusă de 

 

Un brand cu o istorie bogată
Vicomte A. a apărut pe piaţa abia în anul 2005, la iniţiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Crezul pe baza căruia Arthur a construit brandul Vicomte A. este acela că le oferă clienților săi oportunitatea de a fi eleganți într-un mod creativ. Inspirația și-a găsit-o în cadrul familiei, care era pasionată de sporturile ecvestre. Vestele jocheilor devin astfel șevaletul tânărului artist antreprenor, care adaugă culoare, elemente originale și creează stilul Vicomte A. Brandul s-a impus la nivel mondial având peste 400 de magazine de profil în mai mult de 30 de locații diferite. În București, Vicomte A. se găsește, pentru moment, în Promenada Mall.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here