Primul an de BodyUPgrade. Și nu ne oprim aici!

0
286

Primul an a fost marcat de evenimente de succes ca prima ediție de BodyUPgrade Wildcamp în luna ianuarie 2014 sau participarea la Târgul Ghidul Miresei în luna februarie 2014, cu conceptul BodyUPgrade Sexy Bride Workout.

După 5 ediții de BodyUPgrade 60 days challenge și o ediție de BodyUPgrade Wildcamp, Robert Dinescu marchează aniversarea de un an a programului cu o nouă ediție BodyUPgrade Wildcamp în perioada 21 – 23 martie și un nou program de antrenamente intense de 2 luni începând cu 26 martie 2014.

BodyUPgrade Wildcamp se va desfășura începând cu 21 martie, în Parcul Național Bucegi, unde participanții vor lua parte timp 3 zile la 3 sesiuni de antrenamente în aer liber, însă vor avea parte și de relaxare la piscina hotelului. Un weekend intens, însă relaxant, cu multă mișcare în aer liber. Pentru 150 euro (TVA inclus) poți lua parte la antrenamentele specifice BodyUPgrade, bucurându-te însă de natură și, sperăm, de vreme frumoasă. În costul programului este inclusă cazarea la hotel de 3 stele în cameră dublă, 3 mese/zi și acces la piscina hotelului. Nu este inclus transportul.

Noua ediție BodyUPgrade 60 days challenge pornește pe 26 martie, în aceeași locație ca și până în prezent, respectiv 168 Sport Station (Asmita Garden). 2 luni de antrenamente de mare intensitate, care îți vor optimiza agilitatea, echilibrul, coordonarea, viteza și forța. Rezultatele vor apărea după primele ore, secretul fiind că la fiecare antrenament exercițiile sunt noi, arzându-se astfel de trei ori mai multă grăsime decât la antrenamentele convenționale folosind însă numai jumătate din energie și, în același timp, se maximizează rezultatele participanților prin folosirea greutății corpului. Costul programului este de 250 euro (TVA inclus), iar frecvența antrenamentelor este de 3 ori pe săptămână. Participarea la program nu presupune abonament individual la 168 Sport Station.

Înscrierile atât la programul BodyUPgrade Wildcamp, cât și la noua ediție BodyUPgrade 60 days challenge se fac utilizând formularul de pe site sau trimițând un email direct la adresa [email protected] .

Dacă vrei să afli mai multe despre conceptul BodyUPgrade 60 days challenge, despre proiectul Wildcamp și dacă te interesează cum se desfășoară o oră de antrenament, ai la dispoziție pagina de facebook sau website-ul.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here