Premieră artistică: lucrare creată cu un aparat de bărberit

0
326

Artistul român Dominic Vîrtosu și sculptorul Radu Panait au fost provocați de către Gillette România să creeze prima lucrare artistică din lume folosind specificațiile tehnologice ale unui produs de styling, respectiv aparatul de bărbierit Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™.

Artistul Dominic Vîrtosu a răspuns la întrebarea „Ce ar putea să facă diferit un aparat de bărbierit?“ cu un act artistic antrenant, ce evidențiază elemente neconvenționale de pictură. Rezultatul la această simplă întrebare: prima lucrare artistică din lume creată prin elemente neconvenționale de design și styling. Prin mișcările pivotante ale aparatului de bărbierit, artistul a pictat un bust de 1.60mx1.10mx0.80m. Inițiativa a pus în lumină creativitatea și talentul artistului Dominic Vîrtosu prin mișcările fluide ale revoluționarului Fusion ProGlide cu tehnologia FlexBall™.

Dominic Vîrtosu: „Colțuri şi rotunjimi se îmbină şi se completează; suprafața se aglomerează şi se aerisește apoi ajutând privirea să urmărească punctele şi semnele. Fiecare semn pe care îl fac aparține fie unui univers tehnic fie vegetal. În oricare caz, elementele desenului compun o pânză deasă de forme şi linii, precum un univers dintr-o altă dimensiune.“

Dominic Vīrtosu_shaving_work of art (4)

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here