Performanța are Viitor: Județele Dolj, Alba și Arad vor găzdui ultimele trei preselecții ale sezonului 2017 – 2018

0
598
Ultimele trialuri ale actualului sezon al proiectului Performanța are Viitor vor avea loc în Ișalnița (Dolj, 18 martie), Cugir (Alba, 1 aprilie) și Chișineu-Criș (Arad, 15 aprilie).
Ultimele trialuri ale actualului sezon al proiectului Performanța are Viitor vor avea loc în Ișalnița (Dolj, 18 martie), Cugir (Alba, 1 aprilie) și Chișineu-Criș (Arad, 15 aprilie).

Performanța are Viitor, proiectul de scouting dezvoltat de Federația Română de Fotbal și Gillette, o marcă din portofoliul P&G, va ajunge pentru ultimele trei preselecții ale sezonului 2017 – 2018 în județele Dolj, Alba și Arad.

Tinerii fotbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani vor avea ocazia să îi impresioneze pe scouterii Federației Române de Fotbal la preselecțiile organizate în Ișalnița (Dolj, 18 martie), Cugir (Alba, 1 aprilie) și Chișineu-Criș (Arad, 15 aprilie). Cele trei evenimente vor încheia seria preselecțiilor organizate în acest sezon, începută pe 20 august 2017 la Constanța. Trialuri similare au fost organizate și la Putna (1 octombrie 2017) și Râmnicu Sărat (28 octombrie 2017).

„Ultimele trei localități pe care le vom vizita în acest sezon ne vor ajuta să avem o acoperire cât mai bună în ceea ce privește aria de selecție pentru proiectul Performanța are Viitor. De la startul proiectului, din august 2016, am avut ocazia să organizăm preselecții similare în șapte localități din mai multe zone ale țării și ne-am bucurat de o participare excelentă și de tineri jucători foarte talentați.”, explică Jean Vlădoiu, Ambasador Performanța are Viitor.

Pentru a putea fi înscriși în selecție, participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
* Vârstă între 10 și 14 ani, împlinită până la data de 31 iulie 2017;
* Să fie însoțiți de tutore sau părinte, acesta urmând să își dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea.

Cei mai buni 11 jucători selectați se vor alătura echipei care în luna mai va merge la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru un stagiu de pregătire și la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

Performanța are Viitor se desfășoară sub umbrela programului FRF Împreună suntem fotbal și are loc în perioada august 2017 – mai 2018. În primul sezon al proiectului, 2016 – 2017, Gillette și Federația Română de Fotbal au organizat preselecții în Moldova Nouă (județul Caraș-Severin), Bascov (județul Argeș), Jucu (județul Cluj) și Pădureni (județul Vaslui).

De peste un secol, Gillette își respectă angajamentul de a oferi performanță zi de zi prin
intermediul aparatelor de ras utilizate de peste 800 de milioane de bărbați din întreaga lume. Alături de Federația Română de Fotbal, prin inițiativa Performanța are Viitor, Gillette continuă să susțină copiii talentați din România.

Mobilitatea în cadrul caravanei Performanța are Viitor este oferită de Eurolines și TUI
TravelCenter.

SOURCEComunicat de presă
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here