(P) Super-calatoria anului 2013: In jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat

0
223

Pentru ca piata de turism din Romania se afla in plin proces de maturizare, turistii sunt din ce in ce mai bine informati si mai pretentiosi, iar solicitarile de vacante unice premium se situeaza pe un trend ascendent, Perfect Tour, unul dintre cei mai importanti touroperatori autohtoni, redefineste luxul lansand, in premiera, super-calatoria anului 2013: „In jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat“ – o vacanta unica, ce se organizeaza o data la 20 de ani.

O vacanta cu de toate
23 de zile, sapte destinatii de vis, opt decolari/aterizari, un Jumbo-Jet privat, zboruri directe, fara schimburi de avion, fara timpi de asteptare, zeci de excursii optionale, acelasi echipaj – inclusiv un medic si un concierge. Pe scurt, aventura, lux, confort impins la limitele imaginatiei si destinatii speciale, alese cu o deosebita grija pentru detalii, astfel incat si cei mai experimentati calatori sa ramana fara cuvinte.

23 de zile de aventura
Inconjurul lumii la bordul Jumbo-Jet-ului (Boeing 747) privat, pus la dispozitie de compania Lufthansa, reprezinta o sansa unica in viata pentru cei care viseaza sa vada lucrurile dintr-o noua perspectiva. Aventura isi ia zborul pe 15 noiembrie din Capitala Viselor, Viena, cu destinatia Cape Town. Iar pe parcursul celor 23 de zile, in care singurul lucru ce le va lipsi pasagerilor este dorul de casa, se va ateriza/decola in total de opt ori: Buenos Aires / Insula Pastelui / Tahiti / Sydney / Angkor Wat / Muscat si, inapoi, la Viena. Cu o singura exceptie, zborurile vor fi de zi, pentru a nu a perturba in nici un fel bioritmul turistilor, iar in fiecare oras principal de destinatie aventurierii vor putea aduna experiente unice, selectate cu atentie de maestri ai turismului de lux.
Printre highlight-urile celor 28 de excursii optionale, ce pot completa „Super-calatoria anului 2013“, se numara vizitarea Capului Bunei Sperante si a Cape National Park, vizitarea rezervatiei de animale Aquila, unde se va face un safari cu masini „4×4“, scufundari si snorkeling in Laguna Punaaauia, vizitarea Lacului Tonle Sap si a satelor plutitoare sau o aventura cu Jeep-ul prin desert, la Wahiba Sands si Wadi Tayin.
„Super-calatoria anului 2013: In jurul lumii la bordul unui Jumbo-Jet privat“ include numai cazari in hoteluri de 4 si 5 stele, atent alese, zborul dus-intors Bucuresti – Viena, zborurile cu Boeing-ul 747 privat, masa in sistem demipensiune si toate transferurile si taxele. Pretul pentru un bilet la Clasa Economy este de 18.150 euro, la Business Class, de 25.250 euro, iar turistii care opteaza pentru First Class trebuie sa achite 30.280 euro.
Intreg itinerarul precum si toate detaliile si optiunile 
Super-calatoriei anului 2013 le gasiti pe site-ul Perfect Tour.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here