(P) Ce stie sa faca Nikon-ul de la F64 care iti poate aduce 7000 de lei

0
291

Cei de la F64 au cele mai mari promotii de Paste la echipamente foto-video. Campania te cheama in magazinele lor online si offline sa te hotarasti care dintre numeroasele produse in oferta, va fi al tau.

Daca esti pasionat de fotografie, esti profesionist sau pur si simplu vrei ca pozele vacantelor tale sa fie o amintire in culori clare si vii, in perioada sarbatorilor de Paste, mai exact intre 17 aprilie si 7 mai, la F64 poti gasi la reduceri uriase la obiective foto Nikon DSLR, genti si rucsacuri pentru kit-urile tale foto la preturi fara TVA, aparate foto Nikon, Olympus sau Canon la reduceri de pâna la 900 de lei din pretul initial.
Lozul cel mare este insa tombola pentru voucher-ul de 7000 de lei pus la bataie pentru clientii ce vor achizitiona un DSLR Nikon de la magazinele F64, iar noi iti propunem o scurta prezentare a aparatului Nikon pe care l-am ales ca fiind favoritul.

Ce stie sa faca?
Redus cu 700 de Ron fata de pretul initial (pretul din afara ofertei de Paste), noul Nikon D3100, poate fi achizitionat cu un obiectiv Af-s 18-55 mm VR DX, geanta pentru camera foto si accesorii specifice cu numai 1.950 lei.
Este unul dintre cele mai bune DSRL-uri entry-level, cotate de catre blogul de gadget-uri Gadgetwise al celor de la New York Times ca un aparat foto mult mai usor de manevrat datorita tutorialelor oferite de ghidul de pe ecranul LCD, care te ajuta sa folosesti setarile in functie de nevoia ta in timpul fotografierii.
In plus aparatul vine cu un senzor de lumina de 14.2 megapizel CMOS, filmare full HD la o rezolutie de 1920×1080, ecran LCD de 3”, posibilitatea ajustarii pozelor direct din camera, fotografiere in rafala cu 3fps si procesor de imagine EXPEED 2.

Pe noi ne-a convins. Acum te lasam sa te convingi si tu.

Pentru mai multe detalii f64.ro

Powered by SEO Monitor

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here