Noile trenduri TEZYO din colecția de toamnă-iarnă 2017-2018

0
414
Toamna aceasta, TEZYO își dorește să fie consultantul tău de stil și te ajută să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește construirea ținutelor tale.
Toamna aceasta, TEZYO își dorește să fie consultantul tău de stil și te ajută să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește construirea ținutelor tale.

Selecția TEZYO pentru sezonul de toamnă-iarnă 2017-2018 oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii și aduce clienților săi cele mai fresh trenduri si influențe din moda momentului. Mizând pe diversitate și calitate, selecția produselor pentru se remarcă prin materiale adecvate sezonului, accesorii metalice, broderii și aplicații prețioase. Detalii precum perlele si fundele oferă note elegante și un aer șaizecist extrem de modern.

Toamna aceasta, TEZYO te ajută să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește construirea ținutelor tale. Mizăm pe autenticitate, încurajăm libertatea de exprimare și venim cu o gamă diversă de produse, pentru ca tu să te poți bucura de această experiență și pentru a avea întotdeauna o multitudine de opțiuni.

TRENDURILE TOAMNĂ-IARNĂ la TEZYO
Străluciri metalice
Toamna aceasta, pantofii și accesoriile în nuanțe metalizate sunt o puternica declarație de stil. Având în spate o puternică inspirație rock ‘n roll, fiecare piesă aduce un plus de strălucire ținutelor tale.

Selecția Tezyo însumează piese potrivite atât ținutelor de seară, elegante, cât și ținutelor mai relaxate, de tip casual sau sport.

Accente brodate
Pantofii și accesoriile brodate vorbesc despre eleganța clasică, despre rafinament, despre grija pentru detalii și elementele care pot face diferența. Aplicațiile de țesături delicate și accentele de strălucire sunt detaliile care pot face diferența într-o ținută. Broderiile implică diverse melanjuri sau jocuri cromatice, care fac ca fiecare piesă să devină un item realmente prețios, care poate oferi oricărei ținute un aer sofisticat și bine dozat.

Aplicații perlate
Anii ’60 dictează trendurile actuale. Câteva dintre elementele recognoscibile ale acestui curent sunt botul rotunjit al pantofului, tocul gros, dar și aplicațiile de perle. În această toamnă, noile trenduri TEZYO readuc la viața curentul șaizecist, în special prin aplicațiile de perle. Această perioadă iconică continuă să inspire puternic prin prețiozitatea pe care detaliile o aduc oricărei piese, aerul glamour, seducător și sofisticat.

Despre TEZYO
TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte si accesorii.
În magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Converse, Emu, Ugg, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Le Pepe, Image, New Balance, Nike, Hugo Boss, Calvin Klein. Produsele oferite de magazinele TEZYO se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și copiilor.

În acest an, rețeaua TEZYO s-a extins la 18 magazine în România și 3
internaționale. Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din tara: București (Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Promenada si Park Lake si Sun Plaza), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall) ,Timișoara (Shopping City si Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall si Vivo!), Galați (Shopping City), Pitești (Vivo!Pitesti Shopping Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Suceava (Shopping City), Brno (Olympia Centrum), Vienna
(Donauzentrum Mall) si Praga (Centrum Chodov).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here