(P) Nevoi diferite. Beneficii complete.

0
577

Bărbaţii şi femeile au nevoi nutriţionale diferite. De aceea, Centrum a creat un complex special de multivitamine care răspunde diferenţiat nevoilor de nutrienți ai corpului, în funcţie de sex. Centrum® pentru Bărbaţi asigură cantităţi optime şi niveluri diferite de vitamine şi nutrienți pentru o viaţă sănătoasă.

 

Cum te ajută Centrum Pentru Bărbaţi?

Îţi oferă suport nutriţional. Când ceri mult de la tine însuţi, ai nevoie de multivitamine care să-ţi ofere cea mai bună combinaţie de nutrienți pentru susţinerea nevoilor tale. Nivelurile optime de vitamine din complexul B (B1, B2, B6, B12) contribuie la metabolismul energetic normal, iar conţinutul echilibrat de magneziu asigură funcţionarea normală a sistemului muscular.

shutterstock_62580238

Ajută la eliberarea zilnică de energie. Pentru activităţile obişnuite, atât organismul cât şi mintea ta au nevoie de un anumit sprijin. Fierul contribuie la transportul normal al oxigenului, iar cuprul la transportul normal al fierului în corp. Vitaminele B2, B6, B12, acidul pantotenic şi acidul folic reduc oboseala şi extenuarea.

shutterstock_152635274

Contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar. Viaţa are multe de oferit şi de aceea este important să îţi păstrezi o sănătate bună, printr-un sistem imunitar perfect funcţional. Un aport corect de vitamina A şi C, cupru, seleniu şi zinc contribuie la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Te ajută să menţii o musculatură sănătoasă şi puternică, care este esenţială pentru o bună performanţă fizică. Nivelurile echilibrate de calciu şi magneziu contribuie la funcţionarea normală a musculaturii, iar vitamina D la menţinerea funcţiei musculare normale.

Susţine sănătatea inimii prin aport de vitamine şi minerale. Vitamina B1 contribuie la funcţionarea normală a inimii şi magneziul la sănătatea muşchiului cardiac.
Ia-ţi doza zilnică de beneficii cu noul Centrum® pentru Bărbaţi!

shutterstock_123089410 

Foto: Shutterstock

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here