A apărut Metoda Eleven – programul de fitness care îți va transforma corpul

0
1686
Folosindu-te de Metoda Eleven, vei ajunge să îți însușești expertiza antrenorului Florin Cujbă și să devii astfel propriul tău antrenor.
Folosindu-te de Metoda Eleven, vei ajunge să îți însușești expertiza antrenorului Florin Cujbă și să devii astfel propriul tău antrenor.

Probabil ai încercat până acum măcar un program (sau poate mai multe) care promitea să te aducă într-o formă fizică ideală și, la fel de probabil, fie nu ai reușit să-l duci la bun sfârșit, fie ai ajuns într-un punct în care pur și simplu nu a mai funcționat. Dar pentru ca toate beneficiile unui astfel de program să se alinieze, trebuie să știi să abordezi fiecare etapă a transformării și, ideal, să ajungi într-un punct în care e mai puțin un program și mai mult un stil de viață. Asta vei învăța din Metoda Eleven, o rutină completă de 11 săptămâni, concepută de instructorul de fitness Florin Cujbă.

Începând cu măsurătorile și culminând cu planul de exerciții și partea de nutriție, Florin Cujbă te însoțește prin toate etapele unei schimbări pe termen lung și te învață cum să asimilezi și să pui în practică, pas cu pas, toate informațiile noi. Folosindu-te de Metoda Eleven, vei ajunge să îți însușești expertiza lui Florin și să devii propriul antrenor, pentru că, în primul rând, vei afla în ce stadiu se află organismul tău, iar apoi vei înțelege cum să implementezi corect un plan de alimentație, cum se execută corect exercițiile și cum să le folosești pentru a-ți atinge obiectivele.

Începând cu 18 aprilie, Metoda Eleven poate fi găsită la centrele de difuzare a presei.
Metoda Eleven a fost concepută de către Florin Cujbă, care intenționa să o publice sub forma unei cărți. A fost transformată într-un program complet de antrenament și nutriție cu ajutorul redacției Men’s Health România.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here