Mercedes-Maybach G 650 Landaulet – noul model din seria Maybach la galeria Țiriac Collection

0
487
Luna februarie aduce la Tiriac Collection un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant. Acesta intregeste seria Maybach expusa in cadrul galeriei auto, iar in acest weekend va fi prezentat intr-un context exclusiv, in compania celorlalte vehicule Maybach parte a Tiriac Collection.
Luna februarie aduce la Tiriac Collection un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant. Acesta intregeste seria Maybach expusa in cadrul galeriei auto, iar in acest weekend va fi prezentat intr-un context exclusiv, in compania celorlalte vehicule Maybach parte a Tiriac Collection.

Luna februarie aduce la Țiriac Collection un nou model Mercedes-Maybach. Este vorba
despre un G 650 Landaulet, un vehicul cu totul impresionant. Acesta întregește seria Maybach expusă în cadrul galeriei auto, iar în acest weekend va fi prezentat într-un context exclusiv, în compania celorlalte vehicule Maybach parte a Țiriac Collection. Publicul larg este invitat să descopere galeria în noua configurare disponibilă temporar, în prima parte a lunii februarie.

Parte a unei ediții limitate de doar 99 de unități, Maybach Landaulet completează autovehiculele serie limitată create și personalizate special pentru domnul Ion Țiriac, respectiv Țiriac Collection. O combinație unică între o limuzină luxoasă și un model off-road, mașina are o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o înălțime de 2,235 m și aproape o jumătate de metru gardă la sol, la care se adaugă un spațiu amplu și
confort sporit pentru patru pasageri. Acest Maybach este parțial decapotabil, ocupanții locurilor din spate putând savura plăcerea unei călătorii în aer liber.

Caracterul luxos și rafinat al modelului Landaulet este pus în evidență de tapițeria de înaltă calitate, cu design în două culori, care prezintă cusături în formă de diamant și este disponibilă în patru combinații cromatice. Modelul expus are tetierele personalizate cu sintagma “Țiriac Collection” și tapițerie din piele Designo Nappa alb Porcelain în
două nuanțe.

Aripile din față sunt marcate cu inscripția „V12 BITURBO” care amintește de motorul cu 12 cilindri, o performanță de ultimă oră pentru industria auto. Acesta generează 463 kW (630 CP), cu un cuplu de vârf de 1000 Newton-metri.

Grila radiatorului are o cavitate dublă cromată și ecran cromat. Inscripția caracteristică „LANDAULET” este vizibilă în flanșele jantelor din aliaj ușor de 55,9 cm (22 inchi). Alte caracteristici de design care ies în evidență sunt: garda de protecție față și spate, aripile supradimensionate din fibră de carbon autentică, precum și roata de rezervă cu suport
integrat pentru a treia lampă de frână.

Cel mai nou model din clasa G este dotat cu diferențial blocabil în întregime, care se poate activa în timpul deplasării. Această tehnologie 4WD, unică în segmentul off-road, face ca G 650 Landaulet să iasă în evidență în raport cu toate celelalte vehicule 4×4.

Culoarea modelului expus este Designo Mystic White 2 Bright cu plafonul negru.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00.

Galeria a lansat de curând o aplicație proprie pentru smartphone, Țiriac Collection Mobile App, disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro și pe pagina de facebook a galeriei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here