Legion Run, evenimentul internațional care îți schimbă perspectiva, acum în România

0
511
Legion Run este o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată. Aventură, distracție și antrenament în echipă!
Legion Run este o aventură cu obstacole, noroi, gheață și sârmă ghimpată. Aventură, distracție și antrenament în echipă!

Pandorra Story Style anunță lansarea evenimentului internațional fenomen, Legion Run în data de 16 iunie 2018 la Divertiland Waterpark. Legion Run este un brand care crește rapid în număr de evenimente și participanți, desfășurându-se până acum în Franța, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Italia (Roma), Lituania (Vilnius), Ucraina (Kiev), iar anul acesta și în România.

Traseu de 5 km, 22 de obstacole – din care două vor fi în premieră în cadrul ediției de anul acesta din România -, aventură și adrenalină, toate acestea sub egida Legion Run. O cursă
necompetitivă, orientată spre încurajarea spiritului de echipă, care susține provocarea
propriilor limite și nu în ultimul rând, distracția și buna dispoziție!

Legion Run este o experienta unică, o competiție cu propriile forțe și o provocare de a-ți depăși propriile limite. Nu este o competiție cu ceilalți participanți, nu se cronometrează, iar câștigători sunt cei care obțin sentimentul de mulțumire că și-au depășit limitele mentale și fizice, că au ieșit din zona de confort și că pot mult mai mult decât au crezut vreodată.

Legion Run este momentul tău declanșator, în care viața ți se schimbă, pentru că vei trece la un alt nivel de forță interioară. Legion Run este experiența care te ajută să iți dai seama că poți face orice iți propui, că poți fi orice iți dorești și că tu ești adversarul tău cel mai temut, așa cum tot tu ești cel mai mare aliat al tău.

Înscrierile și achiziționarea biletelor se poate face direct de pe website-ul evenimentului,
http://legionrun.com/locations/37-romania- 2018, unde pot fi găsite și o serie de informații utile și detalii despre obstacole și experiența participării la eveniment.

Cui de adresează Legion Run? Atât persoanelor fizice cât și companiilor, pentru că încurajează lucrul în echipă și colegialitatea. Prin achiziționarea de bilete corporate, companiile auvposibilitatea de a oferi angajaților un altfel de teambuilding și o experiență premium.

Companiile pot beneficia și de pachetele personalizate, care oferă o buna vizibilitate atât în
cadrul evenimentului, cât și pe parcursul campaniei de promovare a evenimentului. Mai multevdetalii aici: http://legionrun.com/corporate

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe website Legion Run, Facebook, Instagram, You Tube. Mai multe detalii și informații suplimentare la [email protected]

Evenimentul este susținut de World Class Romania, Divertiland, Rock FM, cariereonline.ro, romanianjournal.ro, eva.ro, cinemagia.ro, adpm.ro, thetrends.ro, healthandfitness.ro, pr-wave.ro, socialdiva.ro, ziare.com, business24.ro, garbo.ro, kudika.ro, 9am.ro, itennis.ro, qbebe.ro, divahair.ro, dar și de persoane publice precum: Anca Sina Serea, Adi Sîna, Cori Grămescu, Adina Halas, Geanina Ilieș.

SOURCEComunicat de presă
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here