Jaguar este partener auto al Untold 2018

0
1399
În calitate de partener auto, Jaguar asigură mobilitatea principalilor artiști ai festivalului cu o flotă electrică formată din unități I-PACE.
În calitate de partener auto, Jaguar asigură mobilitatea principalilor artiști ai festivalului cu o flotă electrică formată din unități I-PACE.

Jaguar devine primul partener auto al renumitului festival Untold care va asigura o flotă electrică pentru linia principală a artiștilor prezenți în România, în perioada 2-5 august
2018.

Inițiativa importatorului local Premium Auto, parte a Grupului Țiriac, susține demersurile
organizatorilor Untold în materie de responsabilitate socială, alăturându-se astfel brandurilor ce propun publicului o abordare prietenoasă cu mediul prin experiențele din cadrul festivalului. Asocierea este susținută de producătorul auto Jaguar, aducând astfel parteneriatul pe harta celor mai relevante acțiuni ale mărcii.

Colaborarea a fost lansată oficial săptămâna curentă la Bruxelles, în Comisia de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European.

Publicul Untold 2018 va avea șansa de a admira și testa în premieră națională primul SUV complet electric al mărcii Jaguar: I-PACE. Zece unități I-PACE vor fi prezente în cadrul festivalului în scop de test drive, expunere și deservire artisti.

Premium Auto lansează astfel oportunitatea participanților la evenimentul din Cluj de a pune la încercare capabilitățile I-PACE odată cu marii artiști participanți la Untold: Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmokers, The Prodigy, Afrojack, Armin van Buuren și mulți alții.

I-PACE deschide oficial drumul SUV-urilor premium complet electrice, fiind primul model de acest tip disponibil în România.

Alături de unitățile I-PACE vor sta în aliniamentul evenimentului restul modelelor principale Jaguar și Land Rover, importate în România de compania Premium Auto.

„Jaguar se reinventează continuu, lansează noi modele cu o adresabilitate tot mai mare către publicul tânăr și conectat cu tehnologia. I-PACE este primul nostru SUV Jaguar complet electric, lider în segmentul premium. Participanții la Untold vor avea șansa de a experimenta în exclusivitate cel mai nou produs Jaguar”, a declarat Adrian Ciurea, Director Executiv al importatorului Jaguar și Land Rover în România.

Pasionații auto vor descoperi performanțele senzaționale ale Jaguar I-PACE. O incărcare completă generează autonomie de până la 480 km. Propulsat de două motoare sincrone cu magnet permanent, modelul I-PACE accelerează sportiv, atingând 100 km/h în numai 4.8 secunde. Similar tehnologiei utilizate pentru modelele de curse I-TYPE Formula E, aceste motoare sincrone generează 400 CP și un cuplu de 696Nm.

Premium Auto, importatorul oficial Jaguar și Land Rover în România, și-a început activitatea în anul 2004. Cu o tradiție de peste 80 de ani, mărcile britanice de lux sunt reprezentate printr-un portofoliu variat, înglobând 13 modele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here