Începe-ți ziua cu shakeul cu ciocolată și Mentă

0
260

De acum, ziua ta poate începe cu arome răcoritoare de mentă și energie de ciocolată. Combinația care a fascinat o lume întreagă și a fost transpusă în mii de rețete gustoase este acum și într-un shake delicios Herbalife Formula 1.

Noul shake Herbalife are toate beneficiile nutriţionale ale shake-ului Formula 1, conţinând combinaţia optimă, perfect echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia şi lapte, vitamine, minerale şi carbohidraţi. Delicios şi uşor de preparat, shake-ul este bogat în substanţe nutritive esenţiale pentru o masă consistentă și sănătoasă, putând înlocui cel puțin una din cele trei mese principale.

Shake-urile Herbalife Formula 1 reprezintă cea mai bună soluţie pentru obiectivele tale legate de nutriţie. Cu un aport caloric controlat de 220 de Kcal per porție, răcoritor, cremos și plin de prospețime, shake-ul te ajută să-ţi controlezi aportul caloric şi să ai un nivel optim de energie.

Shake-ul poate fi comandat prin intermediul unui Distribuitor Independent Herbalife. Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul herbalife.ro

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here