Începe-ți ziua cu shakeul cu ciocolată și Mentă

28 august 2013

Noul shake Herbalife are combinaţia optimă, perfect echilibrată de proteine din soia şi lapte, vitamine, minerale şi carbohidraţi

Ciocolata si Menta_Shake_2

De acum, ziua ta poate începe cu arome răcoritoare de mentă și energie de ciocolată. Combinația care a fascinat o lume întreagă și a fost transpusă în mii de rețete gustoase este acum și într-un shake delicios Herbalife Formula 1.

Noul shake Herbalife are toate beneficiile nutriţionale ale shake-ului Formula 1, conţinând combinaţia optimă, perfect echilibrată de proteine de înaltă calitate din soia şi lapte, vitamine, minerale şi carbohidraţi. Delicios şi uşor de preparat, shake-ul este bogat în substanţe nutritive esenţiale pentru o masă consistentă și sănătoasă, putând înlocui cel puțin una din cele trei mese principale.

Shake-urile Herbalife Formula 1 reprezintă cea mai bună soluţie pentru obiectivele tale legate de nutriţie. Cu un aport caloric controlat de 220 de Kcal per porție, răcoritor, cremos și plin de prospețime, shake-ul te ajută să-ţi controlezi aportul caloric şi să ai un nivel optim de energie.

Shake-ul poate fi comandat prin intermediul unui Distribuitor Independent Herbalife. Pentru mai multe informatii viziteaza site-ul herbalife.roCategorii: Insider

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți