Festival du Bonheur – Joie de Vivre pour les Gourmands

1 mai delicios pe malul mării

0
828
Se spune că o masă delicioasă, bogată și colorată poat lega cele mai durabile relații și poate crea cele mai încântătoare povești.
Se spune că o masă delicioasă, bogată și colorată poat lega cele mai durabile relații și poate crea cele mai încântătoare povești.

Festival du Bonheur este festivalul gastronomic organizat în Mamaia Nord care și-a câștigat notorietatea încă de la prima ediție. Anul acesta, aflat deja la a treia a ediție, evenimentul promite încă o oportunitate de a gusta bucătăria națională și internațională
prezentată într-un meniu extrem de variat, pentru toate gusturile și orientările culinare. Si anul acesta organizatorii și-au asumat provocarea de a crea o nouă experiență epicuriană care se estimează că va aduna peste 60.000 de iubitori ai mâncărurilor savuroase.

Aflat deja la a treia ediție, evenimentul se va desfășura pe durata a 5 zile (27 aprilie – 01 mai 2018) tot în zona Complex Enigma – Mamaia Nord/ Constanța. Indiferent de orientarea culinară, gurmanzii se vor delecta cu o gamă largă de produse din bucătăria națională și internațională și vor încerca cele mai noi trend-uri în materie: de la burgeri suculenți la sandwich-uri inedite, de la pește și fructe de mare proaspete la pizza și paste gustoase, de la clătite, înghețată și gofre la smoothie-uri răcoroase, cafea și fresh-uri sănătoase.

Dar nu confundați formatul festivalului cu unul gastronomic și atât! Veți regăsi aici, pe langă cele mai apreciate mâncăruri, muzică antrenantă asigurată de DJ autohtoni, un bar ofertant și o amenajare inedită a zonei – o oază de vegetație lângă malul Mării Negre, desăvârșită odată cu lăsarea serii de un spectaculos proiect de lumini ce va conferi magie amintirilor fotografice.

Astfel, anul acesta pentru vacanța de 1 Mai, Festival du Bonheur recomandă meniul următorilor 40 de participanți: Arepas Colombianas / Arrosticini / Baz Burgers / Bubble Waffle / Burger Van / Burgheria Truck / Camionetta / Coț Coț pe Roți / De Gusto Street Food / Dose Cafe / Drunken Squid / Fane Curcanu’ / Furgoneta Street Chefs / Gattini Pasta / Gourmet Street Food / Guido on Tour / Hound Dog / Kotiga / La Finca Alioli / La Nu Stiu Cine / Lazy Duck / Meat Busters / Miss Baker / Mrs. Lava / Naked Corn / Nori Yakitori / Rolls / Smokin’ Pig / SMKD / Smoosh Smoothie & Juice Bar / Supa Dupa / Taiwanese Street BAO Van / The Bun / The Pastry Truck / Time In / VanFruct / Vanilla Elephant / Via Gofreria / Vice Cream / Za German WurstWagen

Perioadă: 27 aprilie – 01 mai 2018
Program: 27 aprilie 16.00 pm – 04.00 am
28 aprilie – 01 mai 12.00 pm – 04.00 am
Adresa: Aleea Lamia 900001, Complex Enigma – Mamaia Nord, Constanța

INTRAREA ESTE LIBERA!

Confirmați-vă prezența pe pagina de socializare a evenimentului pentru a fi la curent cu toate anunțurile Festival du Bonheur – ediția 1 mai 2018
Event Facebook:
https://www.facebook.com/events/2087262271301027/
Pagină Facebook Festival du Bonheur :
https://www.facebook.com/FestivalduBonheurRO/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here