Call It Spring, în curând în România

4 martie 2014

Call it spring, unul din cel mai cunoscute branduri internaţional de încălţăminte şi accesorii, în curând în România! Oferind o gama largă de stiluri , în linia ultimelor tendinţe, Call It Spring este „fahion la preţuri accesibile“.

call_it_spring_man

Call It Spring se inspiră din cultură urbană a mileniunului III, cucereşte iubitorii de fashion, se adresează tuturor, are ceva „special“ pentru fiecare şi pentru orice ocazie. Acum, tinerii de 15-25 ani pot avea încălţămintea care se potriveşte perfect stilului personal.

Echipa de creaţie şi design Call It Spring reuşeşte în fiecare sezon să cucerească şi seducă cei mai pretenţioşi „fashionisti“ prin colecțiile unice şi accesibile pe care le lansează , fiind cu un pas înaintea concurenţei. Call It Spring combină materialele elegante, contemporane, texturi atractive şi foloseşte culori atrăgătoare, puternice şi în tendinţe.

Call It Spring este o parte a Grupului Aldo şi este prezent în 20 de ţări din întreagă lume , cu magazine în America de Nord, Orientul Mijlociu , Europa şi Asia . În creştere exponenţială, Call It Spring acum serveşte , de asemenea, clienţi în peste 550 de magazine .

Call It Spring îl veţi găsi  începând cu luna aprilie în magazinele proprii din Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City.

 

call_it_spring_womanCategorii: Insider

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!


Noutăți