Cum poți slăbi rapid și eficient cu ajutorul aparatelor de fitness

0
677
Deși oricine își poate dori să slăbească, să-și tonifieze corpul sau să se mențină în formă, sala de sport nu este întotdeauna cea mai bună soluție pentru toată lumea.
Deși oricine își poate dori să slăbească, să-și tonifieze corpul sau să se mențină în formă, sala de sport nu este întotdeauna cea mai bună soluție pentru toată lumea.

E posibil să nu ai timp să mergi regulat la sală. Unul din motive este deseori lipsa timpului -distanța pe care trebuie să o parcurgi dus-întors poate fi prea mare și astfel poți pierde timp prețios în trafic. Un alt motiv poate fi faptul că nu-ți plac spațiile aglomerate și sfaturile agasante ale băieților de la sală care vor să te convingă să faci ca ei, pentru că „știu ei mai bine”.

Nu în ultimul rând, dacă ești o persoană ce nu are răbdare să aștepte la rând pentru a se elibera unul din aparatele de fitness preferate, atunci în mod categoric sala nu e pentru tine! Care este soluția în acest caz? Fă sport acasă, cu propriile aparate de fitness! Nu ai nevoie de antrenor, deoarece nu există plan de slăbire mai personalizat decât acela de a te antrena acasă – după bunul plac, în mediul în care te simți cel mai bine și în funcție de programul tău. În plus, economisești timp, energie și bani!

Ce aparate de fitness te pot ajuta să slăbești simplu și rapid acasă?

Banda de alergare
  1. Banda de alergare

Pentru a slăbi rapid și eficient, trebuie să arzi în fiecare zi cât mai multe calorii. Deoarece 1 kg de grăsime înseamnă 7000 de calorii, trebuie să arzi cel puțin 1000 de calorii zilnic pentru a slăbi vizibil. Aproximativ o oră de alergat pe bandă, la o viteză medie, te ajută să elimini peste 500 de calorii! Banda de alergare este unul din aparatele de fitness care contribuie la grăbirea procesului de slăbire: nu mai ești nevoit să mergi în parc pentru a alerga, ci poți face asta acasă.

Astfel, nu mai ai nicio scuză să nu te antrenezi, dacă afară plouă sau e frig. În plus, absența rezistenței vântului în timp ce alergi pe bandă te ajută să te antrenezi mai rapid decât în aer liber.

Bicicleta eliptică

2. Bicicleta eliptică
Bicicleta eliptică pare să fie vedeta aparatelor de fitness! Conform studiilor și specialiștilor,
bicicleta eliptică oferă numeroase beneficii pentru organism. Mai mult, s-a dovedit că această bicicletă crește ritmul cardiac mai eficient decât o bandă de alergare. Un astfel de aparat este ideal pentru exerciții complete și un ritm mult mai alert de ardere a caloriilor.

Spre exemplu, o oră petrecută pe o bicicletă eliptică te ajută să arzi peste 700 de calorii, în funcție de greutatea ta corporală și intensitatea antrenamentului.

Bicicleta staționară

3. Bicicleta staționară
La rândul ei, bicicleta staționară este unul din aparatele de fitness despre care toti experții spun că te ajută să arzi calorii și să te menții în formă fără a pune presiune pe articulații. Prin urmare, bicicleta staționară este recomandată în special persoanelor care suferă de dureri în zona genunchilor.

Cum te poți antrena sigur și eficient cu aceste aparate de fitness?

Pentru a te bucura de rezultate vizibile în cel mai scurt timp și atrenamente fără riscuri de
accidentare, iată câteva sfaturi:

1. Alege aparate de fitness care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, la cel mai bun raport calitate-preț. Îți recomandăm magazinul Sport-Mag, ce dispune de o gamă variată de produse la prețuri foarte bune! Dacă ai probleme cu genunchii, evită banda de alergare și optează pentru o bicicletă eliptică sau staționară.

2. Cu cât soliciți mai multe grupe musculare, cu atât arzi mai multe calorii. În acest caz,
bicicleta eliptică este o soluție eficientă, deoarece îți solicită inclusiv brațele în timpul
antrenamentului.

3. Dacă ai mai multe aparate de fitness acasă, combină-le pe toate! Evită rutina și schimbă
mereu intensitatea exercițiilor și tipul acestora.

4. Stabilește-ți obiective realiste, pentru a nu fi demotivat mai târziu. Nu uita că pentru a
beneficia de rezultate vizibile în timp scurt, dar de lungă durată, trebuie să te antrenezi
constant, să dai dovadă de ambiție și perseverență. De asemenea, trebuie să urmezi un regim alimentar corespunzător și un stil de viață sănătos!

Articol realizat de Adserving Iagency

SOURCEComunicat de presă
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here