7 motive pentru care să alegi un televizor cu Ambilight

0
687
Ambilight - televizorul care atrage toată familia în jurul lui, pentru a simți împreună spiritul sărbătorilor care se apropie. Un aparat care poate transforma imaginile în realitate.
Ambilight - televizorul care atrage toată familia în jurul lui, pentru a simți împreună spiritul sărbătorilor care se apropie. Un aparat care poate transforma imaginile în realitate.

Se apropie sărbătorile și începem să ne gândim la cadouri pentru cei dragi. Această perioadă se anunță din ce în ce mai aglomerată, în consecință, starea de spirit este foarte importantă. Crăciunul nu este doar o perioadă, ci o stare de spirit, este acel moment în care familiile se reunesc.

Crezi sau nu, televizorul încă adună lumea în fața lui. Este ca un magnet. Și cum ți-ar plăcea un magnet care să emane culori și să îți schimbe starea de spirit și, pe lângă asta, întreaga atmosferă a casei? Dacă nu ești convins și nu știi încă de ce să alegi un televizor cu Ambilight, am strâns noi pentru tine 7 motive.

1. Îți transformă experiența de vizionare cu totul. Pe cuvânt! Culorile sunt mai intense, imaginea este mai clară și ochii tăi nu mai obosesc la fel de repede, așa că vizionarea poate dura tot mai mult. Cool, nu?

2. O altă dimensiune dată televizorului: lumina radiază din părţile laterale ale televizorului pe peretele posterior, ducând acţiunea dincolo de ecran şi umple camera cu ambianţa perfectă. Cu ajutorul iluminării inteligente cu LED-uri, tot ceea ce se întâmplă pe ecran apare în timp real. Deci, te vei simţi întotdeauna ca şi cum te-ai afla printre vedete, indiferent de cadru.

3. Având un televizor cu tehnologia Ambilight, poți îmbunătăți lumina dintr-o cameră, chiar și atunci când acesta nu este deschis – poți accesa direct funcția Ambilight ca să creezi o atmosferă caldă. Indiferent de dimensiunea camerei, spațiul se va transforma cu totul.

 

4. Poți regla culorile, iluminatul de fundal poate fi mai aprins sau mai pastelat. Super, nu? Și, în plus, Ambilight se adaptează nevoilor fiecărei locuințe, spectrul coloristic putând fi reglat în funcție de culoarea pereților din încăpere.

5. În esență, tehnologia Ambilight schimbă contrastul, ceea ce face ca privitul tău la televizor să fie mai ușor și mai plăcut. Luminițele LED amplasate pe laturile spatelui ecranului mimează culorile și mișcările imaginilor ce se derulează pe ecran, așa că poți să fii sigur că va reacționa la cele mai mărunte detalii.

 

6. Tehnologia unică Ambilight face ecranul mult mai mare – şi experienţa ta de vizionare mult mai captivantă – proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară.

7. Și ultimul motiv, dar nu cel din urmă – întreaga experiență se schimbă când ai un TV cu Ambilight. Dar am mai spus asta, nu? Acum știi că, tehnic vorbind, Ambilight înseamnă LED-uri de mici dimensiuni poziționate pe spatele televizorului, care permit ca întreg conținutul ecranului să se reflecte pe partea din spate.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, venim cu o recomandare pentru tine. Primul model care ne vine în minte este modelul 7502, de la Philips TV, care îți poate oferi o experiență de vizionare captivantă, prin noul procesor de imagine Philips P5, prin funcția Ambilight și deci toate cele de mai sus.


Iar dacă îți place streaming-ul de conținut, sigur vei aprecia procesorul P5 care este încorporat în televizor.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here