10,5 C
Bucuresti
Wednesday, October 18, 2017

Savoarea Europei – Olanda

Dacă vrei să afli unde găsești cea mai gustoasă mâncare stradală din orașul pe care urmează să-l vizitezi, nu trebuie decât să suni un prieten

București – Zagreb și retur

Nu poți înțelege cu adevărat un oraș pe care-l vizitezi pentru prima dată fără să-i cunoști oamenii și fără să guști mâncarea de la colțul străzii.

Premieră artistică: lucrare creată cu un aparat de bărberit

Artistul român Dominic Vîrtosu și sculptorul Radu Panait au fost provocați de către Gillette România să creeze prima lucrare artistică din lume folosind specificațiile...

(P) Se redeschide clubul World Class din Timişoara

World Class România preia World Class Timişoara de la francizatul său din ultimii trei ani.

(P) Originals surprinde printr-o noua imagine si o noua experienta de shopping online

Cauti solutii vestimentare si stilistice pentru a-ti pune in valoare stilul de viata, personalitatea, pasiunile si interesele care te fac sa fii unic si atat de special? Vrei sa ai acces la toate produsele brandurilor de renume pe care le apreciezi si la peste 2000 de modele, care te vor face sa arati irezistibil?

De St. Patrick’s Day, fii irlandez pentru o zi

Guinness, berea stout numărul 1 în lume, va sărbători St. Patrick’s Day, ca în fiecare an, în puburile din toată ţara. Anul acesta şi-a propus să ofere tuturor iubitorilor acestei beri ocazia de a deveni irlandezi timp de o zi, pe 17 martie.

Vicomte A. a lansat noua colecție Excentric Safari

Vicomte A. şi-a obţinut „cetăţenia română” odată cu petrecerea de lansare ce a avut loc miercuri, 5 martie, la Madame Pogany. Evenimentul a reunit...

Primul an de BodyUPgrade. Și nu ne oprim aici!

În luna martie, BodyUPgrade aniversează primul an de antrenamente de mare intensitate și de rezultate spectaculoase.

Call It Spring, în curând în România

Call it spring, unul din cel mai cunoscute branduri internaţional de încălţăminte şi accesorii, în curând în România! Oferind o gama largă de stiluri , în linia ultimelor tendinţe, Call It Spring este „fahion la preţuri accesibile“.

Sky Wellness – 2 ani de fitness şi wellness la înălțime!

Singurul centru de fitness şi wellness situat la înălţime din Bucureşti, Sky Wellness, a aniversat doi ani de la deschidere. Sub sloganul We care for you clubul a schimbat vieţi şi mentalităţi şi continuă să fie în topul industriei de fitness din România.

Block title

BUCURESTI
clear sky
10,5 ° C
11 °
10 °
93%
0,5kmh
0%
Thu
21 °
Fri
22 °
Sat
25 °
Sun
25 °
Mon
25 °