Un cyborg în acțiune. Ce trebuie să dețină bărbatul modern

0
1276

Bărbatul modern trebuie să dețină câteva lucruri care-l pot transforma rapid într-un cyborg urban.

Bărbații sunt înnebuniți după gadgeturi, iar șansele ca tu să fii la fel sunt destul de mari. Cu toate acestea, noi produse apar mereu pe piață și este tot mai simplu ca informațiile cu privire la lansarea unui nou produs să te ocolească în haosul internetului.

Ne-am gândit să facem, astfel, o scurtă listă cu lucrurile care nu trebuie să-i lipsească bărbatului modern pentru care tehnologia nu mai are secrete.

O cameră auto

România nu a excelat niciodată în privința calității traficului rutier, iar accidentele sunt frecvente pe șoselele din țara noastră. În plus, românii par să aibă o problemă vizavi de modul în care își asumă vina atunci când încalcă regulile de circulație, iar majoritatea accidentelor nasc (cel puțin) dispute verbale aprige. Ce ar fi dacă te-ai înarma cu o cameră auto pentru a fi sigur că ai întotdeauna la dispoziție dovada supremă că nu ești vinovat? Dacă îți imaginezi că va costa o avere, te înșeli amarnic. Spre exemplu, o astfel de cameră auto are un preț derizoriu față de beneficiile pe care le aduce.

O dronă AirDog

Dacă ești pasionat de sporturi de acțiune, o dronă AirDog este tot ce ai nevoie pentru a te privi din unghiuri din care nu te-ai mai privit niciodată. AirDog Auto-Follow Drone este o dronă care te urmărește pas cu pas și pe care tu nu trebuie să o ghidezi deloc. Camera ei rămâne fixată asupra ta, iar drona se ține după tine, indiferent ce faci și cât de repede te miști. Vei avea dovada supremă că ești un om de acțiune, iar like-urile pe Facebook vor curge cu nemiluita. Dacă vrei să vezi ce poate face o astfel de dronă, privește filmulețul de mai jos:

Un smartwatch

Indiferent de brand, un smartwatch este din ce în ce mai utilizat de bărbații din România. Dacă te numeri printre cei care își verifică în mod obsesiv telefonul mobil, este timpul să-ți dai un upgrade cool: cumpără un ceas inteligent care îți permite să-ți verifici mailurile, te ajută în activitățile sportive și îți oferă acces constant la internet și chiar la Facebook.

Conform isensesolutions.ro, cele mai utile funcții ale unui smartwatch dorite de posibilii cumpărători sunt considerate a fi GPS-ul (76% dintre români), precum și posibilitatea de a efectua și de a primi telefoane prin intermediul ceasului (72%) sau cea a verificării pulsului și a activității fizice a persoanei care poartă ceasul (72%). Următoarele ca însemnătate pentru utilizatori sunt posibilitatea de a trimite e-mail-uri (62%) și posibilitatea de a trimite mesaje text prin intermediul ceasului (58%).

O baterie externă pentru telefonul mobil

Unul dintre cele mai enervante lucruri care ți se pot întâmpla este ca telefonul tău să rămână fără baterie înainte de a te întâlni cu cineva sau într-un loc unde nu ai la dispoziție o priză pentru a-l încărca. Acesta este motivul pentru care o baterie externă devine unul dintre cele mai utile lucruri pe care le poți purta asupra ta. Unele modele de baterii sunt mai mici decât un stick de memorie, însă te pot salva în momentele de restriște tehnologică.

Un mic dispozitiv de urmărire a obiectelor prețioase

Nu vrem să devii paranoic, însă ai pierdut vreodată telefonul, portofelul sau orice alt lucru important pentru tine? Dacă da, cu siguranță l-ai fi putut găsi dacă ai fi avut la dispoziție un TrackR StickR. Acesta este, practic, un mic dispozitiv care poate fi atașat de orice obiect, precum telefonul mobil, portofelul sau bicicleta, iar când obiectul respetiv este pierdut sau furat, afli unde se află cu ajutorul unei aplicații pentru smartphone. Aplicația este compatibilă atât cu sistemul de operare iOS, cât și cu sistemul Android.

Foto: shutterstock.com/Olena Yakobchuk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here