Tare ca fierul

0
299

Aceste exercitii iși vor pune la lucru citiva mușchi pe care nu ii soliciti foarte des. In plus, ii vor intãri pe cei fesieri, precum și bicepsii femurali. Fã serii de cite 15, cu o pauzã de 30 sec. intre exercitii. Nu le repeta mai devreme de 2 zile.

Gantera sus

In pozitia in picioare (picioarele departate, paralele cu umerii), tine cu ambele miini o gantera, in dreptul pieptului. Pe masura ce-ti indoi genunchii, astfel incit coapsele devin paralele cu so-ul, ridica gantera deasupra capului. Revino apoi la pozitia initiala.

Flotari personalizate

Stai in pozitia pentru totari. Incordeaza-ti abdomenul si ridica unul dintre picioare citiva centrimetri deasupra solului. Executa 10 totari. Revino in pozitia initiala, apoi repeta exercitiul si cu celalalt picior.

Fandari si ridicari laterale

Stai in picioare, cu cite o gantera in fiecare mina. Cu piciorul drept, fa un pas inainte pina cind genunchiul sting atinge podeaua. Apoi, ridica-ti bratele in lateral pina devin paralele cu solul. Cu o misca-re controlata, revii in pozitia initiala.

Ramat cu gantere intr-un picior

Stai in picioare, cu o gantera in fiecare mina (palmele fiind orientate spre inainte). Ridi-ca un picior in spate, iar pe celalalt indoaie-l usor. Apleaca-te pina cind torsul este aproape paralel cu podeaua. Lasa-ti bratele pe linga corp, astfel incit greutatile ajung in dreptul gleznelor. Ridica ganterele la piept, omoplatii sa se atinga. Revino in pozitia initiala. Repeta exercitiul si cu celalalt picior.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here