Puternic și în formă în 90 de zile

0
816

Crește-ți masa musculară, luptă cu grăsimea și sculptează-ți corpul mult-visat cu planul nostru de antrenament pe trei luni.

Dintre toate întrebările pe care le primim, cea mai frecventă este: „În cât timp apar rezultatele?“ Răspunsul nostru este, de regulă: o lună. Cu un program de antrenament adecvat, cum e cel descris în aceste pagini, vei observa că ai mai multă rezistență și un corp mai definit în doar patru săptămâni. Dar dacă vrei o transformare adevărată – care să-ți permită să-ți etalezi abdomenul și bicepșii în haine exagerat de mulate –, ai nevoie de un plan de antrenament pe termen lung. Trei luni ar trebui să-ți ajungă.

Bun venit în Etapa 1 de transformare a corpului tău! Etapele 2 și 3 vor apărea în lunile următoare. Pentru fiecare, vei avea nevoie de un echipament de bază și, desigur, de dorința de a face o schimbare. Antrenamentele sunt intense, printre cele mai grele pe care le-am publicat vreodată. Dar, dacă te ții de programul nostru de 90 de zile, la sfârșitul lui mai vei remarca o mărire a mușchilor și o reducere considerabilă a grăsimii. Iar aceste indicii vor semnala că ți-ai îndeplinit o rezoluție la care majoritatea bărbaților încă se gândesc: să ai un corp de milioane.

 

Puncte forte
Majoritatea exercițiilor au în comun două chestii: „Au loc într-un singur plan al mișcării și presupun să-ți ții ambele picioare pe sol“, spune Robert dos Remedios, specialist în îmbunătățirea performanței sportive și antrenor la California’s College of the Canyons. Îndreptarea cu gantera cu sprijin pe un singur picior crește dificultatea, întrucât adaugă un element de instabilitate, forțându-ți zona mediană să lucreze timp suplimentar, ca să-ți menții echilibrul. „Iată de ce este un exercițiu atât de intens și de greu de stăpânit“, spune dos Remedios. Învață cum să-l efectuezi corect.

 

Orientează talpa în jos
Menține piciorul din spate în aceeași linie cu trunchiul și îndreaptă-ți de­ge­tele piciorului spre podea. „Asta te va ajuta să-ți menții echi­li­brul și controlul“, spune dos Remedios. „Dacă degetele vor fi orientate în exterior, îți vei pierde stabilitatea de la nivelul șoldurilor și te vei balansa.“

Poster Nov 16

 

Menține capul ridicat
„Dacă te uiți în jos, ți se rotunjesc umerii“, spune dos Remedios. „Drept rezultat, zona lombară nu e la fel de curbată și crește tensiunea de la nivelul coloanei vertebrale.“ Menține pieptul ridicat din același motiv.

Poster Nov 14

 

Coboară spre vârfuri
În timp ce-ți cobori trunchiul, ține greutățile aproape de picioare. „Așa te asiguri că trunchiul se va întinde în față, în timp ce-ți împingi șoldurile în spate, în loc să te răsucești din talie“, spune dos Remedios. „Dacă ar fi să-mi pun mâna la distanță de 20 de centimetri față de fundul tău, ar trebui s-o atingi.“

Poster Nov 15

 

Nu atinge podeaua
Cu excepția cazului când te deze­chilibrezi, nu atinge podeaua cu degetele piciorului aflat în aer. „Vei forța piciorul pe care stai să lucreze mai mult ca să mențină echilibrul“, spune dos Remedios. Dacă mușchii sunt puși să lucreze, cresc mai rapid.

Poster Nov 13

 

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here