(P) Oportunități de carieră în domeniul fitnessului și nutriției

0
2111
fitness education school

În ultimii ani, putem observa o creștere îmbucurătoare a industriei sănătății și sportului din România, ceea ce înseamnă că oamenii sunt mai conștienți de impactul negativ al sedentarismului și al unei alimentații haotice. Oamenii fac mai mult sport, fie că aleg să meargă la sala de fitness din apropierea locuinței, fie să alerge în parc, atunci când vremea este de partea lor. De asemenea, fac mai mult research despre produsele preferate, citesc etichetele alimentelor înainte să le cumpere, învață să combine corect alimentele etc.

Odată cu această evoluție, din ce în ce mai mulți oameni cer ajutorul profesioniștilor în domeniul sportului și nutriției – apelează la antrenori personali și cer sfaturi despre alimentație nutriționiștilor, ceea ce a dus la un interes foarte crescut al tinerilor față de aceste meserii, în ultimii ani.

Fitness Education School este una dintre cele mai mari școli de fitness din România (am certificat pana in prezent peste 1.000 de instructori). Organizam cursuri in 10 orașe din țară, iar misiunea noastra nu este doar sa te ajutăm sa obții o calificare, ci ne dorim sa formăm cei mai buni antrenori care, la rândul lor, sa aducă un impact asupra celorlalți oameni, prin promovarea unui mod de viață sănătos. Pentru asta, iți punem la dispozitie tot know-how-ul acumulat de profesioniștii noștri în foarte mulți ani de experiență si săli echipate modern, în care vei putea pune în practică tot ceea ce inveți.

Cursul Instructor de Fitness și Antrenor Personal se adresează în primul rând pasionaților de fitness, wellness și sănătate, care doresc să-și transforme pasiunea în carieră, să aprofundeze domeniul și să îi ajute și pe ceilalți să conștientizeze beneficiile sportului și alimentației sănătoase.

Cursul Instructor de Aerobic se adresează deopotriva doamnelor si domnilor, pasionaților de sport, indiferent de vârstă sau constituție fizicî, tuturor celor care vor să învețe, fie că este în beneficiul propriu, fie cu scopul de a deveni instructori de clase de grup.

Cursul Tehnician Nutriționist se adresează profesioniștilor din domeniul fitness-ului care vor facă alegeri nutriționale pe baza cunoștintelor solide și corecte, persoanelor care vor să dobândească cunoștințe despre nutriție, pe care să le folosească în beneficiul propriu și al familiei/prietenilor, pentru a adopta un stil de viață sănătos, celor care doresc să-și dezvolte o afacere în domeniul nutriției și au nevoie de un atestat acreditat de Tehnician Nutriționist sau celor care vor să profeseze ca technician nutriționist în spitale, grădinițe, școli, instituții publice.

Pentru că ne dorim să excelăm în ceea ce facem, avem colaboratori și sponsori de nădejde și, împreună, ne asigurăm că fiecare persoană care trece pragul școlii, pleacă cu un bagaj solid de cunoștințe și cu geanta plină de cadouri. Oferim fiecarui participant bonusuri in valoare de 600 lei:

 • Pachet Student (manual + caiet + pix)
 • Pachet Antrenor (geanta + tricou + shaker + suplimente) oferite de Xnutrition
 • DVD – 200 exercitii
 • Acces 6 luni Platforma Privata
 • E-book-uri CADOU
 • Brosura Marketing & Nutritie
 • Ghidul Antrenorului Personal
 • Premiu surpriza de la sponsori
 • Discout ANTRENOR de 10 % la orice produs oferit de Xnutrition
 • Discount oferit de colaboratorii Fitness Education School
 • un accesoriu sportiv oferit de Fitlife
 • discount permanent de 10% pe site-ul Fitlife

Pentru mai multe detalii, ne găsiți pe http://www.fitness-education.ro/ sau  la telefon: 0747.227.878.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here