(P) Fii în formă iarna aceasta cu KETTLER!

0
325

Kilograme în plus, lipsa de energie şi o evidentă slăbire a sistemului imunitar sunt doar câteva dintre trăsăturile unui sezon care, chiar dacă este presărat cu sărbători, îşi lasă adânc urma asupra noastră. Sunt paşi mici pe care îi poţi începe de astăzi, pentru a preveni efectele iernii asupra minţii şi corpului tău.

Sezonul rece a devenit, în urma exceselor culinare, dar şi ale capriciilor vremii, un adevărat test de anduranţă pentru corpul uman. De la o dietă bogată în fructe şi legume şi plimbări îndelungi se trece la un program lipsit de activitate, în care, de cele mai multe ori, sedentarismul este cuvântul cheie.

Prima activitate de pe listă, care nu trebuie să dispară mai ales iarna, este sportul, sub orice formă. Dincolo de tonifierea musculaturii şi arderea grăsimilor, antrenamentele cardio-indoor, îţi dau energie şi o stare de spirit mai bună. Totodată contribuie la îmbunătăţirea sănătăţii plămânilor şi sistemului cardiovascular, motiv pentru care sunt recomandate în perioada sezonului rece.

kettler.ro

adv culturism poza 1

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here